ahojte, potrebujem radu... s mm použivame tu mast Pharmatex neviem ci to poznate je to mast antikoncepčna no volnopredajná...dava sa pred pohl.stykom a mal by to byt spermicidny gel..ciže likviduje spermie už dnuka v tele...s malou dusičkou sme sa do toho pustili aj ked moc sa mi jej nechce verit ale ked učinkuje na tolkých prečo nie na mne....ALE začali sme "naplno" s mastou..od minuleho týždna...a mne je posledne dni dako "čudne" pobolieva ma spodok brucha,prsia..často močím,nervozna a pod(jednoducho ako vyšité na tehu...) a tak mi to nedalo a robila som test..sice poobede ...ale je Negatívny...len neviem ci to nieje este dako skoro.."naplno sme sli pred 6timy dnami..." ukazal by to už tehu test...? ci odkedy sa vlastne može,aby ukazal že je pozitivny este skor ako meškaju????
Možno si to všetko len nahovaram bo mam strach...my druhe baby este neplanujeme mame 2r. dcerku..a chceme si este dlhsie počkat na druhe.... samozrejme že už keby tak sa tešime....ale :/
A chcem sa este spytat nemože to byt aj ovulacia? aj ta poobolieva nie? mna sice nezvykla...ale inak už neviem.. 😖 Dakujem krasne žienky za každu Vašu odpoved...
Tie priznaky mozu byt aj ovulacne.Nestresuj, urcite nie si tehu🙂
mne ukazal ze som tehu aj den pred ocakavanym menzes... druhy krat az tri dni po vymeskani
velmi podobne temy a otazky su tu na dennom poriadku.co sa tehotenskeho testu tyka,tak u niektorych zien je mozne,ze ukaze tehotenstvo uz par dni pred menstruaciou..vsetko zalezi od hormonov...ale ja by som paniku nerobila a kludne si pockala az menstruacia bude meskat.co sa ovulacie tyka...ano moze byt bolestiva a nie kazda zena ho ma rovnaky den..dokonca nie kazda zena ma kazdy mesiac ovulaciu...nie sme rovnake...niektore zeny nebadaju absolutne ziadne zmeny....je to velmi '' individi '' a na zaver k vasej zvolenej antikoncepcnej metode len tolko,ze jedina absolutne bezpecna metoda je ''zdrzanlivost ''😀 a vsetko ostatne pocnuc kremikom,tabletkou,prezervativom dokonca aj podviazanim vajecnikov...moze mat mat necakane nasledky....a teda ak druhe babatko neplanujete,tak by som zvolila nieco efektivnejsie...trebars kombinaciu viacerych antikoncepcnych metod.
Citlivy test ukaze veeelmi slabo rozpoznatelny vysledok najskor 11-12 dni po ovulacii. Skorej je uplne zbytocne sa testovat, nakolko vajicko este nie je uhniezdene, tym padom sa v tele neprodukuje hCG a tym padom nemoze byt test pozitivny a ani ziadne tehu priznaky nemozes mat. Ja si myslim ze to co vyssie popisujes robi psychika, ale urcite nie tehotenstvo (aj ked teda k oplodneniu dojst mohlo ale takto skoro sa to este neprejavuje).
ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, či ste niektorá mala podobnú skúsenosť. MS mi meškala týždeň, tak som si urobila test. Okamžite viditeľné //. Bola som na druhý deň u lekárky, ale aj z iného dôvodu. Často mávam mykózy, aj keď som prvé tehu nemala žiadnu. Na mykózu mi dala vklady na 10 dní. a na ultrazvuku nevidela zatiaľ nič. Určite je ešte skoro, ale napísala mi lístok na sono za cca 10 dní. No ale chcela som sa spýtať, či ste niektorá z Vás "brala" vklady a robili si popri nich test? môžu vklady ovplyvniť výsledok tehu testu? 😕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj Greci, mne ukázal test tehotenstvo až po týždni meškania ms, ale u každej je to inak, ale test pred očakávanou ms asi nemá význam. Na tehu príznaky je asi priskoro 😀 Pobolievanie môže byť kľudne ovu 🙂