Zdravím, chcem sa opýtať či niektorej sa stalo že tehotenstvo jej ukázalo neskôr po nejakom case testovania. Alebo po akom case Vám to test potvrdil. Nehľadám žiadne falošné čiarky ani nádeje pytam sa čisto informatívne ďakujem.
Ono to je velmi individualne...ja som si robila test hned ako som mala dostat cyklus a bol negativny cize uz som panikarila ze to bude nieco ine... ale zopakovala som o tyzden a ten uz bol pozittivny 🙂 radim urobit si test tak tyzden po tom co ti meska menstruacia 🙂
Mne ukázal slabú ale okom viditeľnú čiarku bez toho, že by som ho musela naklanat a neviem co všetko 5 dní pred ms 🙂
Ja som mala poslednú ms (pred 11r.) 24.4. v máji neprišla testy negatívne až prvý test mi vyšiel 9.6 a keď som šla k dr.bola som už 8tt
@gubcikova a mala si nejaké príznaky okrem meškajúcej menštruácie?
Ja mam napríklad velmi nepravidelnú menštruáciu čiže ja by som z meškania nevyzistila nič. To že som tehotná som zistila tak že som si namatkovo spravila test nemala som ani príznaky nič jednoducho som len cítila že niečo je inak a to som prvorodička. Podla mňa ak je žena tehotná tak to zistí hneď.
@llnzz nie kazda to vyzisti 🙂 je to velmi individualne podla mojho nazoru...niektora to mozno citi ale ina nemusi a riadi sa jedime svojim cyklom a testom 🙂
Mne mala prísť ms vo štvrtok minulý týždeň. Neprišla. V nedeľu som robila test a hneď // jak svet. ❤️
@ajko2011 držím palce a gratulujem❤️
Ďakujem 👏 držím palce nech sa podarí
@ajko2011 ďakujem❤️
Mne ukázal prvýkrát hneď ako som si uvedomila že mi meškajú a druhýkrát dokonca ešte pár dni pred MS, bola som strašne strašne unavená tak som začala mat podozrenie. Ale moja švagriná 2x tehotná a 2x jej test ukázal až po vyše týždni meškania a to testovala každý deň.
Záleží na tom kedy si mala ovulaciu. Ja som mala posunutú a test mi ukázal až na 40. deň
Ja som sa v ten mesiac citila divne (neskutocne ma boleli prsia) a tusim 2 dni pred MS som si spravila test a bol tam duch 😇 aj som mala tusak ze najblizsie mesiace ta MS uz nepride 🤣
Ja som si vzdy kupovala testy ktore ukazu skoro a vzdy mi aj ukazalo pred ms, ziadny duchovia a pod.
Jedno jediné,zrazu mi vadilo spať na bruchu
@cyberk ahoj , chcem sa spytat ? Mna tiez bolia neskutocne uz asi 3 tyzdne ale menstruaciu som mala len 3 dni , co inak mam 7 dni , test som si robila ale neukazalo . Inal prsia ma nikdy neboleli ani pri menstruacii .Co myslite pockat este a spravit zas test? Dakujem za radu .
@lopticka001 ja by som asi pockala tyzden a spravila test 🙂 ono tych moznosti kvoli comu ta MS bola len 3dni a prsia boleli, moze byt vela.. ale spravenim testu nic nepokazis 🙂 drzim palce
@cyberk nie boleli , stale ma bolia a sex bo 16.1. a potom o tyzden som mala ten hnedy vytok a nasledne 2,5 menstruciu a prsia ma stale bolia :( test som robila pred tyzdnom a niesom, ovulacoa mi skoncila 13.2.Prsia ma nikdy neboleli. Len som chcela radu .. dakujem krasne
@lopticka001 a 2dni mam uz silny pocit akoby mi trebalo stale na malu 😌
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne ukázal peknú čiarku deň pred MS