Po akom čase od styku vám ukázal digitálny test výsledok?

14. jan 2023

Dievčatá, po akom čase od styku vám ukázal digitálny test výsledok? Prípadne je lepší clearblue alebo ste niektorá skúsili aj dr max digitálny test a ukázal vám správne výsledok?

xsimonkax
14. jan 2023

V deň meskajucej menštruácie

radussika
14. jan 2023

Aj mne v deň meškajúcej ms

mimi16
14. jan 2023

Jednoznačne Clearblue digitálny. Potvrdil mi tehotenstvo dva dni pred menštruáciou, z popoludňajšieho moču.

autor
18. jan 2023

Ukáže digitálny výsledok spoľahlivý aj keď na obyčajnom teste je zatiaľ takmer neviditeľný duch, ktorý je vedieť len pod určitým uhlom? Či ešte počkať? Mala som ms ale slabučku 3 dňovu

rurutiax
18. jan 2023

Mne ukázal clearblue digi 15. dní od oplodnenia. Digi podľa letáku ukáže pozitivitu už 4 dni pred ms, ak si tehotná. Navyše clearblue digi má nižšiu citlivosť a to je 25mIU/ml narozdiel od obyčajných paličkových testov, ktoré majú vyššiu citlivosť a to je 10mIU/ml. Takže pri tvojom neviditeľnom duchovi, by ti pravdepodobne digi vyšiel negatívne. Ja som si tento digi robila až keď som mala peknú čiarku na paličkovom a digi mi ukázal 1-2. Takže odporúčam digi robiť deň pred ms alebo až keď ti bude meškať, aby si si bola na 100% istá.

autor
18. jan 2023

@rurutiax ja už som po termíne ms. Styk som mala len jeden pred 18mi dňami. Včera test robený 17 dní od styku s tou zvláštnou čiarkou, ktorú vidno len pod určitým uhlom. Preto neviem či test niečo ukáže. Nerobila by som test len ma zarazila ta divna menštruácia

rurutiax
18. jan 2023

Tak to potom silne pochybujem, že si tehotná. To by si mala už koľajnice na teste.

autor
18. jan 2023

@rurutiax ďakujem, skúsim urobiť ráno test a uvidím že na čom som

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre