Po akej dobe po styku ste mali pozitívny test?

kate1616
13. aug 2015

Ahojte mamičky chcem sa opýtať že kedy po nechranenom pohlavným stykom ste si robili tehotenský test? Začnem takto. 9.7. som mala mensku a od 11.7 som brala HAK. Po desiatich dňoch som ju prestala užívať (nepýtajte sa prečo) a 23.7. som mala riadnu menštruáciu. 6.8. sme mali nechránený pohl.styk a práve v ten deň som mala podľa výpočtov na nete ovuláciu. Taktiež som mala výtoky. 9.8 a trvá mi to dodnes mám nepríjemné bolesti v podbrušku a včera som začala mať citlivé prsia. Čo myslíte? Dnes som si kúpila tehu test a neviem kedy si ho urobiť aby to bolo najistejšie. Teraz by som mala dostať mensku okolo 20-teho. Ďakujem za rady a vaše príspevky.

lilimoni
13. aug 2015

@kate1616 dva tyzdne od ovulacie by ti mohol test ukazat 🙂 skor isto nie 😀

kate1616
autor
13. aug 2015

@lilimoni Aha super dakujem 🙂 takže asi tak 20-teho si spravím.

nanka3
13. aug 2015

@kate1616 urcite skor ako 2 tyzdne po styku sa test neoplati robit 😉

kate1616
autor
13. aug 2015

@nanka3 Ďakujem. Ešte potom počkám. 🙂

janesa1984
13. aug 2015

@kate1616 mne 11 dní po ovulácii jasne ukázal čiarku

bajana
13. aug 2015

Otázne je, či a kedy ovulácia bola...výpočty na nete sú nespoľahlivé...inak sa testuje PO vynechanej MS, skús pozrieť čo je to biochemické tehotenstvo...a "príznaky" ktoré cítiš si nahováraš, ak by si aj bola tehotná, tvoje telo ešte o tom ani nevie 😉

kate1616
autor
13. aug 2015

@bajana nenahováram si nič. Beriem to ako realnu vec ze to môže byt alebo nie. Tretie nie je planovane takze prto sa pytam. A mam z toho aj iste obavy. Keby ze som bola tehu tak to vezmem v pohode rovnako ako keby som nebola. Keby sa nam to nestalo ze sa ,,posmyklo,, tak to neriesim.

nicicka
13. aug 2015

@kate1616 Ale je divne ze sa to pytas pri moznom 3. tehu :D

mawka
13. aug 2015

@nicicka tak asi ju zmiatla menstruacia a prerusenie uzivania hak. neviem, co je na tom smiesne. ja som kazde moje tehotenstvo otehotnela v inom case co sa cyklu tyka, dokonca aj cez hak a tiez som sa pytala. pre niekoho mozno blbe otazky, pre niekoho podstatne.

kate1616
autor
13. aug 2015

@nicicka no pytam sa to preto lebo vtedy som to nemusela riesit predcasne. Jednoducho mi to pri oboch meskalo 2 -3 tyzdne a už len to potvrdil doktor. Koluje teraz vo mne akysi strach a zmiešane pocity a potrebujem sa len poradit a upokojit. To je vsetko.

kate1616
autor
13. aug 2015

@mawka dakujem za pochopenie a podporu 🙂 aspon niekto ma vie pochopit co momentalne pocitujem.

mawka
13. aug 2015

@kate1616 nemas za co. ako som spominala, otehotnela som cez hak a bola som dost zmatena co kedy ako, posledna menstruacia alebo predposledna? trosku spinenie, testy najskor nic, negativne. sak som nevedela absolutne nic. a bolo to hned po skonceni menzesu aj s tabletkami. a teraz babo raď 🙂 nastastie vsetko ok, ale nevedela som co si mam mysliet, milion otazok vo mne...

kate1616
autor
13. aug 2015

Ako je to s krčkom maternice? Nahmatala som si ho a mam ho nizko je tvrdy a uzavrety. Kolko dni pred menskou y sa mal otvarat? Dokonca od toho 9.8 ako som spominala mam v podbrusku neprijemne pocity ako pred mrchou ale tu mam dostat az okolo 20-teho. Vie mi tu niektora poradit aj v tomto ? Velmi pekne dakujem

tyna1212
13. aug 2015

v den mesnstruacie. Pred MS mi ukazovali negativne 😊

nicicka
13. aug 2015

@mawka Ja som sa nesmiala, len som napisala, ze je to divne...a ked to mam takto napisat, tak uz na zakladke sa ucia, ze vacsinou po meskani menzesu je mozne urcit tehotenstvo, t.j. cca 4 tyzdne od poslednej menstr., t.j. cca 2 tyzdne po ovulacii...

mawka
13. aug 2015

@nicicka skoda reci, stale si to nepochopila...

mirkab79
13. aug 2015

ked nechces tretie dieta preco ste sexovali bez ochrany? toto mne je dost nepochopitelne

bajana
14. aug 2015

veľa žien v neistote si priznaky vsugeruje (vratane mna-najviac priznakov som mala, ked som nebola tehotna)...to je asi aj u teba...pretože reálne ešte žiadne priznaky mať nemôžeš

kate1616
autor
15. aug 2015

@mirkab79 na toto ti nemienim odpovedať keďže je to dosť intímna záležitosti a nemienim sa tu o tom rozpisovať. Veľa vecí som tu práve kvôli tomu nepísala. A ja netvrdím že nechcem tretie dieťa. So mnou bojuje túžba so strachom a taktiež aj v manželovi. Je to dosť diskutabilné ak by prišlo bábo určite by sme sa na neho veľmi tešili.

kate1616
autor
15. aug 2015

@bajana ja si nič nevsugerujem len ma prepadá panika čo si myslím že je normálne. A už na to vôbec nemyslím. Čakám do mensky a ak nebude chodiť tak až vtedy môžem podliehať panike. A pokiaľ viem a dobre rátam je dosť reálne že tie bolesti v podbrušku mohlo byť aj uhniezdovanie pretože tie bolesti boli ozajstné ako na mrchu. A keby nebolo tej bolesti nerobila by som z toho také haló

kate1616
autor
15. aug 2015

@mirkab79
@bajana táto odpoveď nebola v súvislosti s mojou otázkou tak poprosím aby sa v tejto diskusií odpovedalo výlučne len na ňu inakšie na ňu nebudem viac odpovedať.

sibalka21
15. aug 2015

3 dni po sexe urcite nemozes mat priznaky a ani uhniezdovanie. Nemyslim si ze to bude tehotenstvo. Skor sa priklanam k tomu vsugerovaniu

kataina
15. aug 2015

ked mi jeden den meskala, bol test pozitívny. Skôr, teda pred dnom cakanej mestruacie bol test negatívny

linda4444
15. aug 2015

@kate1616 mne test ukazal na 10den od styku pozitivny vysledok....a teraz cakam dvojicky.. 🙂 😀 😝

afra
15. aug 2015

Na 8den mi ukazalo taku uplne bledu ciarku, na 9.den uz ju bolo vidiet a na 10.den bola uz viditelna riadne.

luma1
15. aug 2015

Mne pri obidvoch vysli velmi jemnucke ciarocky 5dni pred ocakavanou MS to bol cca 10ty den od styku

reni1512
15. aug 2015

pri prvom babatku 5 dni pred ocakavanom MS, (a teraz, aj ked to je cerstve) v den ocakavanej MS 🙂

patula26
10. feb 2023

Prosím vas poradite mi 24 januara sme mali nechraneny pohlavny styk....men.ciklus mam 28-30 dní....podla oculačneho kalendara mi vychadzali od 22 januara do 29 januar .....zajtra mam očakavat menštruaciu ....no bolesti mam už asi tyžden podobne menzesu obcas neaka nevolnos no skor vecer nez rano ....test som si robila vcera no vyšiel negatívny....ja sanca ze moze byt este pozitývny ?po akej dobe by bolo vhodne sa otestovat ? Dakujem krasne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre