PMS, tehotenstvo, prípadne iné

denisa_deniska
23. sep 2024

Ahojte, long story short 🙂 minulý mesiac - vysadenie HA po štyroch rokoch, spádová ms bežná (25.-30.8.). Robila som si ovulačné testy (clearblue, digi), pozitívne v dňoch 9.-10.9. (mala som bolesti pred, počas). O pár dní, cca 13.-14.9. začali rovnaké bolesti, ktoré k dnešnému dňu viacmenej nezmizli. Občas je to horšie, občas lepšie - bolesť krížov, pichanie, bolesť v bruchu a podbrušku, nadúvanie, včera večer celkom výrazná bolesť bolesť prichadzajúcej ms, k dnešnému dňu nič. Tieto “stavy” mávam skôr k večeru, ráno sa budím takmer bez akýchkoľvek príznakov. Styk sme mali 2 a 4 dni pred ovuláciou, 2 dni po - počas nevydalo, nehrotíme, iba normálne fungujeme (ovulačné testy robené kvôli negatívnej skúsenosti z nenabehnutia ovulácie hneď po vysadení). Nemala ste niektorá podobnú skúsenosť, o čo by mohlo ísť? Z diskusií samozrejme viem, že to môže byť všeličo (až mám obavy). Avšak ani netuším, či mi môže meškať ms, keďže po vysadení je to rôzne. Môže to byť aj PMS, nikdy som však nemala príznaky (max. bolesť brucha 2 hod. pred reálnym spustením). Môže to byť aj tehotenstvo, test negatívny. Ak ste sa s tým niektorá stretla, budem rada za každú odpoveď. 🙂 ..a nakoniec to tak short ani nebolo 🙂)
Pridávam ešte raz, hodené do zlého fóra.

okm221
23. sep 2024

No môj názor je, že sa telo dostáva dokopy po vysadení antiky.. 🙂 to sa môže hocičo diať, hormóny sú svinuchy, ako si nemusela mat pms tak môžeš mať silné.. Ale nemusíš.. Ale test by som skúsila ešte trošku neskôr

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre