Plodové vajce 5,5 mm

anett30
24. aug 2023

Ahojte, som z toho nešťastná tak sa pýtam Vás, ktoré máte v tom skúsenosť. Testy mi krásne silneli. Cyklus mam 33 dnovy. Odsledovanu ovu nemám. Digi test ukazuje 3+, menzes mešká 13 dní. Na sone však dr videl len plodove vajce vo veľkosti 5,5 mm a plus mal sonovu hlavicu od krvy. Kontrolu mám o týždeň. Neskutočne sa bojím 😩😩😩😢 som z toho tak nešťastná, že uz píšem aj sem. Mal niekto takýto začiatok a nakoniec sa to vyvinulo správne???? Ja už nechcem ďalší zlý koniec 😢 ach jaj

3petka
24. aug 2023

@anett30 a dal ti nejaké lieky na udržanie?

anett30
autor
24. aug 2023

@3petka utrogestan

selena_luna
24. aug 2023

Plodove vajce myslis gestacny vak hej? Podla ms by si mala byt 6+1 ak sa nemylim, ale kedze nemas odsledovanu ovulaciu, bola asi o dost neskor. 5 mm gestacny vak byva tak na 4 az 5 tt. Mohla byt kludne aj takto posunuta, nic sa neboj. Na zaciatku to byva normalne, potom je dolezite to dalsie vysetrenie, ci narastlo tolko co malo. Zatial sa nestresuj, nemusi to byt nic vazne, len posunuta ovulacia.
Krvi na sonde sa neboj, stava sa po vysetreni, nic to neznamena, dolezite je ze nekrvacas len tak mimo.

anett30
autor
24. aug 2023

@selena_luna ďakujem za povzbudivé slova.... Už som mala krv aj na papieri po utreti ako som prišla domov. Nasadil mi utrogestan. Neskutočne sa bojím 😩😢

selena_luna
24. aug 2023

@anett30 hlavne sa nestresuj, stres je posledne co babo potrebuje. ani jedna z nas nedokaze celit prirode, co ma prist, pride. Deti su skratka vzacny dar .Skus zamestnat hlavu, pozeraj filmy, serialy, citaj knihu, hocico. Ty robis vsetko preto, aby sa to podarilo a viac uz sa neda. Utrogestan ti verim pomoze, ja mam nasadeny duphaston. drzim silno palce, nech sa dockas vytuzeneho babatka.

bambieblue
24. aug 2023

@anett30 poviem ti tak ako je, je to 50 na 50 bud potratis alebo nie,niekedy to príroda zariadi tak ze môžeš aj ležať s nohami nahor bez pohnutia aj aj napriek tomu potratis ,ak sa zle vyvíja plod telo sa plodu proste zbaví, ja som si už prešla všetkým, jednoducho to nie je v našich rukách žiaľ. Držím palce

anett30
autor
24. aug 2023

@selena_luna už mám aj normálne hnedé spinenie na vlozke 😢

selena_luna
24. aug 2023

@anett30 moze to byt este stara krv z vysetrenia, ona hnedne po case. Ak mas strach, mozes ist na pohotovost, ale neviem ako by ti mohli pomoct, doktor ti nasadil utrogestan, nemaju uz nic ine. Jedine ak by si krvacala jasno cervenou krvou, to mozu zastavit.
Nic ine, len cakat. Drzim palce ❤️

anett30
autor
24. aug 2023

@selena_luna už je to miernejšie ale je. Na pohotovosť nejdem... Veď by mi povedali to isté ako dr. Uvidím čo bude 😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre