Chcem sa opýtať od 10.12-14.12 som mala ms a 22 som mala plodné dni robila som si aj ovu testy a dneska som začala veľmi slabo špiniť neviem ešte sa mi to nestalo .. myslíte že môžem byť tehotná my sa snažíme ďakujem za rady 😊
na 50% áno a na 50% nie..... pomohla som aspoň trošku? 🙏
@zuzanka.zuzu tak mám ešte 12 dní do ms preto mi to prišlo ale na test je ešte skoro
@petra889 spinit môžeš aj počas ovulky.. Takže skôr by som to na 15dc považovala za ovulku ako tehotenstvo. 😊
To je príznak ovulácie...
@bambulienka25 veď dnes je už 5ty deň
@bambulienka25 Jáj. To je pravda. Rýchlo som prečítala. Bože, tie ženy, aby v minúte styku už vedeli, či sú tehotné. Katastrofa.
@bambulienka25 21,22,23 každý deň
@bambulienka25 presne vtedy som mala aj ovulačne dni aj na teste mi ukázalo že mám .. ale dnes s nicoho nič iba také špinenie slabé tak neviem že s čoho
@petra889 ak si mala 22. plodne dni tak aj na implantacne spinenie je este skoro, kym oplodnene vajicko doputuje do maternice je to tak 5-7 dni a aj to za predpokladu, ze prislo k oplodneniu, ked si myslis, toto tiez chvilu trva, "kym sa najdu" a vtedy sa pri uhniezdeni moze objavit spinenie, kedze dnes je 25. nemyslim si, ze je mozne identifikovat tehotenstvo moze to byt ovulacne spinenie ak sa ti nahodou ovulacia posunula ale to vravis, ze nie, asi to bude chciet pockat, test este nic neukaze ;) drzim paste!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ako to máme my vedieť?... čo takto si urobiť tehotenský test??🤷 nepochopím taketo zbytočne otázky...