Pili sme a mala som sex bez ochrany

leiik_8
21. nov 2020

pred par dnami sme s chalanom a par kamaratmi boli pit a ja som toho vypila moc a stalo sa to..bolo to bez ochrany a dva dni na to mi mala prist menstruacia ale nic..uz presiel tyzden a stale nic..priznaky nemam ziadne..a kedze som v naozaj mladom veku nechcem to povedat rodicom..test som si nerobila

babovka2321
21. nov 2020

@leiik_8 2 dni pred menstruaciou je velmi mala sanca aj ked to nie je nemozne... Inokedy ti nemeska? Ak si v mladom veku, meskanie je normalne. Alebo ti meska preto, ze si z toho v strese prave 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babovka2321
21. nov 2020

@bambulienka25 inak ale toto sa stale omiela ze sa to uci na zakladnej skole na biologii a ja si take veci zo skoly vobec nepamatam. Tiez som zacala riesit ovulaciu a podobne az ked som chcela otehotniet (co nebolo tak davno) 🙂 tak neviem, ci som v skole chybala alebo sa u nas take veci vobec neucili.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babovka2321
21. nov 2020

@bambulienka25 ja mam pocit ze vacsi doraz bol na to, poznat listy, zvieratka a podobne a biologia ludskeho tela s preletela ako nic, hlavne rozmnozovanie, lebo to sa pri pubertiakoch ani velmi ucit neda :D a fakt take veci o uhniezdeni a podobne som sa prvykrat docitala az tu na modrom konovi 🙈

leiik_8
autor
22. nov 2020

@babovka2321 stres mam z toho strasny..

leiik_8
autor
22. nov 2020

Ďakujem všetkým za odpoveď

veronikaszabova
22. nov 2020

@leiik_8 kup si test a sprav si ho

petamich
22. nov 2020

@bambulienka25 no uz je to sice par rokov ale temu ovulacia a otehotnenie atd. si skutocne z hodin biologie nepamatam, biologia je mimochodom na ZS tusim 8. rocnik prirodoveda - ludske telo a viac nie a mozno som zaostala ale ako funguje presne cyklus a kedy presne clovek moze/nemoze otehotniet som zacala riesit asi rok dozadu 🙂 dovtedy som skratka mala sex s ochranou a absolutne ma to nezaujimalo, kedze som neriesila, ze chceme dieta, tak asi aj ja som na tej biologii chybala

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
punka24
22. nov 2020

@leiik_8 áno ale aj nie... Urob test a uvidíš... Ale podľa mňa to môže byť od stresu... Akonáhle uvidíš na teste 1 čiarku tvoja psychika sa zlepší a spustí sa cyklus... Ono to ten stres vie veľmi veľa narobiť... Pochybujem že by si tak rýchlo to zbadala podľa cyklu.. Podľa mňa by to ukázal až ďalší cyklus ale ktovie... Občas je príroda nevyspytateľná... Test je základ...

punka24
22. nov 2020

@bambulienka25 biológia koniec siedmeho ročníka.. úbohé že to tak rýchlo odbili v učebniciach... My sme mali aj na strednej ale tak som robila prezentačku ja a pekne som sa s tým vyhrala aby každý vedel... Učitelia by mali klásť väčší dôraz na ľudské telo a menej na druhy kameňov...

anabel2341
22. nov 2020

@leiik_8 neboj sa niesi tehotná a keď piješ s rozumom a chrániť sa!

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

este taka otazka, urobil sa do teba? zajtra pozajtra si urob test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre