Pichavé bolesti, biely výtok. Môžem byt tehotná?

laskonkka
26. mar 2019

Ahojte,
mám 37. deň cyklu, ovulaciu som mala asi 2 týždne dozadu. S priateľom sme mali niekoľko krát nechránený styk. Menštruáciu mám nepravidelnú, cyklus dlhší, ale teraz mám pocity ako som ešte nikdy nemala. Pichavé bolesti v podbrušku, aj keď ovulacia už dávno skončila, biely výtok. A dnes som si robila test! Nikdy predtým som tam okrem jednej kontrolnej čiarky nič nemala, keďže som ešte nebola tehotná, ale dnes sa tam objavila takáto jemnučká čiarka. Čo myslite? Máte nejaké podobne skúsenosti? Tehotenstvo by potešilo 🙂 ale nechcem sa tešiť zbytočne predčasne.

miska0948
26. mar 2019

Si tehotná, čiarka je pekná

kvietocek1989
26. mar 2019

@laskonkka podľa testu vyzerá, že si tehotná. skús si urobiť test zase za dva dni.....ak bude čiarka silnejšia, vyzerá to na dobrej ceste 🙂 veľa šťastia

zemiacik221
26. mar 2019

@laskonkka zo začiatku som mala tiež také slabulinké čiarky zopár dní🙂 a už som v 21tt

ssima19
26. mar 2019

Aj aj som mala takú tenkú a čo deň ráno rmavla

lubik87
26. mar 2019

@laskonkka ojoj to je už riadna čiarka 🙂 gratulujem🙂

13riska13
26. mar 2019

Aj ja som mala kedysi takú držím palce nech len silnie

laskonkka
autor
26. mar 2019

Ďakujem Vám za odpovede! Zatiaľ ma veľmi potešili. 🙂
@13riska13 bola si teda aj s takouto čiarkou tehotná?

13riska13
26. mar 2019

Jasne ta čiarka ma teraz skoro 7 mesiacov

lealikk
27. mar 2019

@laskonkka noh super gratulujema co to bude? 🙂

laskonkka
autor
28. mar 2019

Ahojte, mám maly update z dneška rana. Naschval som zobrala iný typ a značku testu aby som si bola istá, že ma ten jeden neklame. A pozrite 😍

petrad15
28. mar 2019

@laskonkka ohh paráda, veľká gratulácia 🙂

13riska13
28. mar 2019

Gratulujem

laskonkka
autor
29. mar 2019

@zemiacik221
@13riska13
@ssima19 Baby mám na Vás ešte jednu asi dosť častú otázku, lebo som teraz dosť z toho v strese. Nevedela som, že týždne tehotenstva sa počítajú od 1. dňa menštruácie a zistila som, že teraz som už asi v 6.tt. Samozrejme som sa to dozvedela 4 dni dozadu a predtým sme boli aj na oslave kde sa pil tvrdý alkohol a potom aj na túre kde sme si dali pivko. Určite by som nepila, keby som vedela, že som tehotná. Hlavne sa teraz bojím tých zopár pohárikov ostrého čo som vypila asi 2 týždne dozadu. Ak sa nemýlim, placenta sa vyvíja až okolo 7. Týždňa, takze teoreticky by sa to k dieťatku nemalo dostať. Stalo sa Vám niečo podobne?

ssima19
29. mar 2019

@laskonkka keďže sme neplánovali babu tak som sa dozvedela,že som tehotná v 6tt hneď na začiatku som mala ATB a ešte pár osláv, no tak čo sa stalo uz neovplyvnim ale verím tomu,že všetko bude ok a naše malé je určite zdravé 😍

zemiacik221
29. mar 2019

@laskonkka viem o dievčatách ktoré dokonca pili aj ked boli v ôsmom,deviatom týždni a bábätkam nič nieje..podľa mna sa v takomto nízkom štádiu nič nestane keď si vypila..ono je to zo začiatku samostatná jednotka 🙂)

13riska13
30. mar 2019

Hlave sa ukludni nerobí to dobre malému už to nezmeníš viem o babach ktoré fajčili brali Lieky a pod počas celého tehu podľa mňa by sa ešte nič nemalo stat

laskonkka
autor
30. mar 2019

Ďakujem Vám za povzbudenie, nejdem si už z toho robiť ťažkú hlavu. Budúci týždeň idem ku doktorke, uvidíme čo mi povie. 🙂

13riska13
30. mar 2019

Daj potom vedieť ako si dopadla kľudne popíšem aj cez súkromné správy

ssima19
31. mar 2019

@laskonkka fakt si nerob ťažkú hlavu z toho všetko bude tak ako ma

kendova_anna
2. apr 2019

@laskonkka tak dufam, ze to budu dobre spravy. Drzim palceky 😉 🙂

laskonkka
autor
8. apr 2019

Ahojte, tak bola som u Dr. Na ultrazvuku ešte nič nevidela ale z krvi mi to potvrdila. 😍😍 mám asi posunutý cyklus o 2 týždne, tak uvidíme čo mi povie nabudúci týždeň. Už len aby to dobre išlo

13riska13
8. apr 2019

No vidíš gratulujeme a držíme palčeky aj s mojou Lenkou

marianna235
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vcelicka2578
18. apr 2019

Baby vidíte tam niečo?

diaalex
18. apr 2019

@marianna235 berieš aj nejaké vitamíny či len snažilkovanie? 🙂

diaalex
18. apr 2019

@vcelicka2578 veľmi veľmi slabá 2. čiarka... neskúšala si si spraviť iný test? koľko ti mešká?

vcelicka2578
18. apr 2019

@diaalex v skutočnosti je trochu silnejšia.....mešká mi dnes 4 deň

diaalex
18. apr 2019

@vcelicka2578 a iný test si neskúšala? Na 4. deň sa mi zdá kus svetlá :( ja na 4. deň už riadne koľajnice

vcelicka2578
18. apr 2019

@diaalex neskúšala som iný test....podľa kalendára by som mala byť v 2 týždni.....každému môže ukázať na 4 deň ináč......zajtra ráno si chcem urobiť ešte jeden

nevludna
18. apr 2019

@vcelicka2578 je tam druha ;))

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre