Ahojte,
mám 37. deň cyklu, ovulaciu som mala asi 2 týždne dozadu. S priateľom sme mali niekoľko krát nechránený styk. Menštruáciu mám nepravidelnú, cyklus dlhší, ale teraz mám pocity ako som ešte nikdy nemala. Pichavé bolesti v podbrušku, aj keď ovulacia už dávno skončila, biely výtok. A dnes som si robila test! Nikdy predtým som tam okrem jednej kontrolnej čiarky nič nemala, keďže som ešte nebola tehotná, ale dnes sa tam objavila takáto jemnučká čiarka. Čo myslite? Máte nejaké podobne skúsenosti? Tehotenstvo by potešilo 🙂 ale nechcem sa tešiť zbytočne predčasne.
@laskonkka podľa testu vyzerá, že si tehotná. skús si urobiť test zase za dva dni.....ak bude čiarka silnejšia, vyzerá to na dobrej ceste 🙂 veľa šťastia
@laskonkka zo začiatku som mala tiež také slabulinké čiarky zopár dní🙂 a už som v 21tt
Aj aj som mala takú tenkú a čo deň ráno rmavla
Aj ja som mala kedysi takú držím palce nech len silnie
Jasne ta čiarka ma teraz skoro 7 mesiacov
Gratulujem
@zemiacik221
@13riska13
@ssima19 Baby mám na Vás ešte jednu asi dosť častú otázku, lebo som teraz dosť z toho v strese. Nevedela som, že týždne tehotenstva sa počítajú od 1. dňa menštruácie a zistila som, že teraz som už asi v 6.tt. Samozrejme som sa to dozvedela 4 dni dozadu a predtým sme boli aj na oslave kde sa pil tvrdý alkohol a potom aj na túre kde sme si dali pivko. Určite by som nepila, keby som vedela, že som tehotná. Hlavne sa teraz bojím tých zopár pohárikov ostrého čo som vypila asi 2 týždne dozadu. Ak sa nemýlim, placenta sa vyvíja až okolo 7. Týždňa, takze teoreticky by sa to k dieťatku nemalo dostať. Stalo sa Vám niečo podobne?
@laskonkka viem o dievčatách ktoré dokonca pili aj ked boli v ôsmom,deviatom týždni a bábätkam nič nieje..podľa mna sa v takomto nízkom štádiu nič nestane keď si vypila..ono je to zo začiatku samostatná jednotka 🙂)
Hlave sa ukludni nerobí to dobre malému už to nezmeníš viem o babach ktoré fajčili brali Lieky a pod počas celého tehu podľa mňa by sa ešte nič nemalo stat
Ďakujem Vám za povzbudenie, nejdem si už z toho robiť ťažkú hlavu. Budúci týždeň idem ku doktorke, uvidíme čo mi povie. 🙂
Daj potom vedieť ako si dopadla kľudne popíšem aj cez súkromné správy
@laskonkka tak dufam, ze to budu dobre spravy. Drzim palceky 😉 🙂
Ahojte, tak bola som u Dr. Na ultrazvuku ešte nič nevidela ale z krvi mi to potvrdila. 😍😍 mám asi posunutý cyklus o 2 týždne, tak uvidíme čo mi povie nabudúci týždeň. Už len aby to dobre išlo
No vidíš gratulujeme a držíme palčeky aj s mojou Lenkou
@marianna235 berieš aj nejaké vitamíny či len snažilkovanie? 🙂
@vcelicka2578 veľmi veľmi slabá 2. čiarka... neskúšala si si spraviť iný test? koľko ti mešká?
@diaalex v skutočnosti je trochu silnejšia.....mešká mi dnes 4 deň
@vcelicka2578 a iný test si neskúšala? Na 4. deň sa mi zdá kus svetlá :( ja na 4. deň už riadne koľajnice
@diaalex neskúšala som iný test....podľa kalendára by som mala byť v 2 týždni.....každému môže ukázať na 4 deň ináč......zajtra ráno si chcem urobiť ešte jeden
@vcelicka2578 je tam druha ;))
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Si tehotná, čiarka je pekná