Ahojte baby, 9 dni dozadu sme mali s muzom stastnu chvilku, az par dni po som zistila ze to bol presne den ovulacie, urcite ovulacia prebehla lebo az spatne som si uvedomila ze ten cas som mala ovulacny hlien a “mokre dni”. Uz druhy den ma picha v lavej casti podbruska to pichanie je vsak velmi intenzivne. Nikdy som nic podobne nepocitovala. Menstruaciu mam dostat o 4 dni. Moja otazka znie ci je realne citit uhniezdenie pichanim v podbrusku na jednom a tom istom mieste? Test ma negat. A babco neplanujeme ale tesila by som saaa, test som si ale robila len zo zvedavosti kedze je este skoro…v podbrusku ma nikdy nepicha preto sa pytam lebo pri prvom tehu som nemala ziadne taketo priznaky po ovulke. Dakujem za odpovede.
@majuska1515 pockaj tie 4 dni, a uvidis, bud skus potom test, alebo pride menstruacia
Reálne to určite je, kazda vnjmame telo inak. Ja sa smejem s nadsázkou že som vedela,že som tehotná "už ráno " skus digi test. Mne ukázal aj tako 3 dní pred.
@biaa absolutne nemusi ukazať 9dpo test 😉 ja som mala 11dpo biely test a 13 dpo už bol pozit.... takže 9 dpo by som asi ťažko na ňom niečo mala....
@majuska1515 všetko je raz po prvy raz... tiež som xy krat mala niečo "prvy krat" a tehu to nebolo a nasledujuce mesiace sa to opakovalo.... každopadne ešte počkaj s testovanim keď maš taku skusenosť s predchadzajuceho tehu ☺️ držim palce
@majuska1515 ako čítala som o tom tiež googlila som a kamarátke vysiel test pozitívny až na 16ty deň😀 ja som práve bola u doktorky či mi nespravi krvný alebo podobne a tvrdila mi že je to zbytočne že test by už potitivny bol
@majuska1515 ja som nemala pms nikdy... potom zrazu 7dni pred ms prsia boleli... potom to zas po určitej dobe prestalo... potom to zas začalo ale viac dni pred ms + začalo ma bolieť brucho už par dni po ovu, predtym ma bolelo až keď som začala normalne krvacať... potom aj bolesti križov začali... aj v hlave sa mi niekedy motalo... keď som otehotnela tak som ostala v šoku lebo všetko bolo tak ako som už mala predchadzajuce mesiace, čiže som si myslela že zas pms... kym mi nebolo jedneho rana zle po kave 🤷♀️ žiadny iny rozdiel ... netvrdim že to nemôžeš mať ako tehu priznak,, len by som sa na tvojom mieste asi na to neupínala... fakt ako sa hovorí všetko je raz po prvý raz... počkaj do ms a potom keď tak rob test ☺️ alebo keď to potrebuješ čo najskôr vedieť (lieky) tak testuj každy deň kľudne 😂 držim palce
@majuska1515 praveže nepoznam 😂 ako vravim xy krat som sa citila byť tehotna, nachadzala na sebe rôzne priznaky o ktorych som si povedala že "toto inokedy nemavam" a nič .... a prave keď som bola tehotna tak ani pocit, ani nejaky špecificky iny priznak až kym mi teda to jedno rano nebolo zle... aj to možno ani nebolo kvoli tomu, pretože to bolo jeden jediny krat, odvtedy mi po kave už zle nebolo a pijem ju doteraz spokojne 😂 keďže som to zistila medzi sviatkami tak to kľudne mohlo byť z jedla alebo čo 😂 ale na zaklade toho som si robila test, ani neviem prečo ma tak potiahlo pretože sme s mužom cely mesiac hundrali že prave cez ovu sme nemali sex, že isto sa nezadarilo 😂
@majuska1515 noooo super ☺️👏 gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@majuska1515 negatívny test po 9 dnoch podľa mňa niesi. Pockala by som do MS a spravila znovu test ale to by ti už ukazalo