Pepino verzus Slniečko

24. aug 2024

Ahojte, keďže som tu videla za pošle dni naozaj veľa pepino testov s 2// rozhodla som sa skúsiť aj ja či naozaj robis tie čiarky falošne. Som 6dpo - ak vôbec prebehla ovu - podľa Bt som si nie istá. A teda na 6dpo neexistuje aby bola taká čiarka a ešte k tomu - nie ranný moc. Pridávam to sem len preto sby ste potom neboli zbytočne sklamane.

barbie2023
24. aug 2024

Ja absolutne nevidím druhu čiarku takže všetko ok. Proste oba sú negatívne.

stellarstar
24. aug 2024

Testy sú negatívne a btw čo s tým má slnko??

ina2405
24. aug 2024

Ja vidím slabého ducha na Pepino teste. Ženy by mali začať bojkotovať túto značku, nech sa výrobca trochu spamätá.

autor
24. aug 2024

Pridam ich takto, celkom to kazí kvalitu. Ja si absolútne nemyslím že som tehotná. Práveže som chcela slusit či naozaj robia falošne čiarky. A robia. Ta čiarka je viditeľná. Slniečko je len pre porovnanie - žiadna čiarka

stellarstar
24. aug 2024

Autorka a teraz ti je lepšie?

januska12323
24. aug 2024

Veď sú negatívne, neviem čo si tým chcela dokázať.

autor
24. aug 2024

@stellarstar mne je výborne 🥹 neviem na čo takáto zbytočná otázka. Neoytam sa či som tehotná. Pridala som to sem aby si ženy zvážili kvalitu testov a vedeli porovnať. …dúfam že aj vám je dobre

autor
24. aug 2024

@januska12323 ale nič.

stellarstar
24. aug 2024

To sa ti tu aj tak stratí a ženy budú furt tie a tie značky kupovať 🤷‍♀️ to ty nezmeníš

michaela789
24. aug 2024

Podľa mňa by bolo celkom konštruktívnym riešením testovanie PO meškaní a nie od 5dpo, ako to tu niekedy vidím. Po meškaní už nemusí nikto zvolávať tím photoshopu, aby tam vylovili nejaký tieň pridávaním jasu, komtrastu, filtra, trblietok, dúhového prachu a podobne 🤷🏻‍♀️ ale to je hrach na stene... Aj tak tu do večera bude 5 tém že mal niekto včera styk a je mu zle a na Pepine je vraj duch...

bejbs123
24. aug 2024

Tie ktore hladaju neustale neviditelne ciarky,ich budu hladat stale

ina2405
24. aug 2024

@michaela789 len ten blbý Pepino duchuje aj pri meškaní, keď žena nie je tehotná. Inak súhlasím, až po meškaní je najlepšie testovať.

michaela789
24. aug 2024

@ina2405 ja som ho dlhšie nepoužila, naposledy v roku 2021 pri druhom synovi. A nemôžem povedať, že by duchoval. Buď bol biely alebo mal čiarku. Keď mal čiarku, bola som tehotná.
Ale každá má očividne inú skúsenosť. Len som toho názoru že čiarku by nemalo byť potrebné "loviť". Ak ju treba loviť, tak tam podľa mňa nie je (čo neznamená, že o dva dni tam byť nemôže.. ale stále by mala byť normálne viditeľná). Tú, napríklad, na tom pepine naozaj úprimne nič nevidím...za mňa je normálne regulérne biely a negatívny.

kessica87
24. aug 2024

Už má tu z tých pepino testov porazí. Načo ich kupujete? Veď je tu XY tém o tom aké sú nespolahlivé 🦧🦧🦧

majkakoc
24. aug 2024

Neviem,ale som asi jedna z mála ,ktorá pochopila,čo si tým chcela povedať 🙈
Ja keď som si robila test (12/2022) som si v lekárni dr.max pýtala tehu test,dala mi neviem aký,ale predpokladám,že značku dr.max. nepýtala som si žiadny konkrétny,bol to takéto paličkovy,nie Digi.
Test mi vyšiel s 2 mega koľajnicami po 4 dňoch meškania,tak nechápem XY príspevkov od zien,je toto pozit?? Chápem že chcú tu druhú čiarku vidieť,ale keď tam raz nie je tak ju tam ani nedokreslia ani nič,negat tak negat.
Takže autorka,super príspevok 👍
Ale držím palce všetkým,čo chcú tie 2 // vidieť,nech sú úplne jasné

autor
24. aug 2024

@majkakoc 😍ďakujem, lebo nemám silu to ďalej vysvetľovať ako som to myslela

bibuska2
25. aug 2024

Ahoj mne meska ms a mam na pepine taku ciarku tak neviem teraz ci sa tesit alebo nie

autor
28. aug 2024

@bibuska2 ahoj tak ako potvrdil ti nejaký iný test tehu ?

bibuska2
2. sep 2024

Ahoj zatial som neskusala testik dnes večer zbehnem ho kúpiť

autor
2. sep 2024

@bibuska2 jasne jasne tak daj potom vedieť

bibuska2
18. sep 2024

Ahoj dnes som testovala zase ms ešte stale neprišla bola som u dr a mám vysoku sliznicu maternice ale vacok tam nebolo vidno že mám stredu ísť zase

kessica87
18. sep 2024

@bibuska2 myslím,že po takej dobe by si mala silnejšie čiarky, či to už riešiš nový cyklus?
A prečo kupuješ pepíno testy keď tu kočka založila tému aby bolo vidieť aké sú nespolahlivé. Kúp inú značku.
Držím palce

bibuska2
18. sep 2024

@kessica87 ďakujem 🙏stredu mam ešte testnut tak kúpim inú značku a hovoril že sa mi ovu posunula preto to tak ukazuje na sono a niesom si istá lebo od jula som mala problémy s nohou až to v auguste dopadlo operaciou tak či náhodou ten stres nezdržal tu menštruáciu neviem no uvidíme

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre