Ahoj skusenosti s pepino testami pozitívne len večer duch ale riadny silnie no rano čisto len slabý duch. Mamatest negatívny aj top test mam tri dni pred ms ano testovat musim kvôli liekom ovulaciu som mala odsledovanú. A chcem sa spitat či je to realne ze pepino je pozitivny a silnie no len večer. Ďakujem
@mima804 mne tiez robili duchov, ale pri poslednom raze, boli pozitivne ako prve a tu ospevovany Livsane bol uplne slabucky. Tak neviem, ci sa snazili znizit tu citlivost este pod 10, ze duchuje, lebo ma vela farbiva alebo co. Netusim. Kolko po ovulacii si? 10 dpo som mala uz ducha a prestala som brat lieky, lebo sa v tehotenstve nemozu, o 2 dni to bolo uz uplne jasne. A musela som naklusat k odbornemu lekarovi, ktory mi lieky nastastie mohol vysadit, lebo vysledky boli vcelku dobre. Hyperfunkcia stitnej zlazy.
Este by som skusila aj ine testy, ako sa poznam, Woman Secret alebo aj zo 101-ky tie lacne, tiez zvyknu dobre ukazat, Intimed.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je tu mnoho diskusií o tom, ako pepino testy v posledných mesiacoch duchujú. Jedná sa o tie testy prúžkové ktoré sú dva v balení. Skús radšej v deň očakávanej ms alebo už keď bude meškať a inú značku než pepino. Držím palce