Tie xo mate skusenosti s tymito testami ci uz falosnymi alebo pravymi, silnela vam ciarka pri falosnych testoch?alebo bola rovnaka stale?
Keď som ho skúšala, zdal sa aj že silnie, ale iné testy negatívne. Nie je spoľahlivý, vždy ho treba potvrdiť/vyvrátiť aj iným testom
@lujziana44 jasneee viem ze kazdy len teraz o tom keca ale nikde sa nespomina alebo som nezachytila ci aj silneju ak robia viac tych testov alebo ostavaju rovnake...tak preco sa nemozem opytat
@mima1991 no ved samozrejme..ja som v takej istej situacii..ze pepina silneju a ine znacky nic :( ale kym nepride ms tak je sanca stale :D takze do zajtra :D
Skús pridať ten najsilnejší čo ti vyšiel, že ako vyzerá 🙂 držím palce
@mima1991 vdaka..ale tak neverim velmi tomuked ine testy biele a o tychto no... videla som aj tvoje inak sledovsla som vtedy tvoju situaciu tiez ti tmavli som sa pozrela a ked vravis ze gyn povedalz e to nebolo tehotenstvo tak hroza no s tymi testami
@mima1991 a tu su postupne od 11 dpo zhora
To uz by ti silneli keby si tehu...pepino ukazuju falosne, ale ak si tehu, tak uz by silneli aj tie...minimalne medzi prvym a poslednym by uz musel byt vidno rozdiel..
@mima1991 dobre vdaka obom za odpoved ;) len som chcela vediet ako to je snimi ;)
@nevenka wau tak toto su krasne ciarky. Gratulujem ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Už to tu bolo asi xkrát. Nie sú spoľahlivé absolútne. Kúp si iný, tento veľa ženám už dal falošné nádeje :D