Pepino test verzus Clearblue

predaj323
30. máj 2024

Ahojte aj Vám takto duchoval test? Bolia ma prsia neuveriteľne a menzes som mala necelé 3 dni jasno červenú, ružovú riedku krv a myslela som si, že to je implantačne krvácanie to bolo 17.5. .. 3 roky sa snažíme a toto ma vie fakt nastať že tie testy zjavne duchuju

predaj323
autor
30. máj 2024
isadoraisa
30. máj 2024

@predaj323 nemohla si mať 17.5. len ovulaciu?

anjelicek26
30. máj 2024

Tak to nie je žiadne duchovanie,ale čiarky.

nevenka
30. máj 2024

@predaj323 a kolky den cyklu vlastne si. To krvacanie bolo ktory den cyklu, ked pises menzes, bolo to v case, ked si mala mat menzes alebo nie? Lebo to su 2 rozdielne veci. Menzes a ine krvacanie.
Skus su spravit este iny desiatkovy test okrem Pepina. Clearblue ma citlivost 25, este moze byt negat. v zaciatkoch. Lebo tie ciarky su aj na Pepino riadne.

medda_beda
30. máj 2024

Máš pozitívny test, ale nie tak silný evidetne aby to clearblue zachytil a slabé čiarky zvyknú byť aj pri biochemickom tehotenstve.

Toto je duch a veľmi jednoducho sa dá vyčítať čo je čiarka.
Ženy považujú za pozitívny test akúkoľvek machuľu a preto pindajú na testy.

evka_21
30. máj 2024

@predaj323 paličkove testy majú citlivosť 10 mlU/ml (na tvojich testoch su čiarky síce viditeľné ale ešte slabé to znamená že hodnota HcG bude niekde tesne nad 10mlU)... Ten digitálny ma citlivosť 25 mlU/ml to znamená, že ešte nemá čo zachytiť, keďže potrebuje hladinu HcG minimálne 25 mlU 🫣 takže nestresuj zbytočne a sprav si test o dva dni (pretože HcG stúpa skokovo každé dva dni) určite ale použi tu istú značku testu aby si potom zase nebola v šoku že čiarka je inej intenzity.
Veľa šťastia! A ak sa snažíte už tri roky a nič je na čase navštíviť asi lekárov aj s partnerom lebo niekde je zjavne "zádrheľ".

maryetta
30. máj 2024

Ja odporucam tieto testy. Nikdy nebol vysledok “mozno”. Ale vzdy bud ano alebo nie.

janussa69
30. máj 2024

Baby,mne MS mešká 10 dní na začiatku mu test duchoval a teraz je vždy negatívny, vyhľadali by ste lekárku aby pichla vyvoláačku?

predaj323
autor
31. máj 2024

Ahojte
@nevenka dnes som 15DC, krvácanie resp to spinenie som mala v čase ako menzes

@isadoraisa 17.5 nebola ovulacia. Mal byt menzes ale nebolo krvácanie, ako pri menzese veľmi slabunke a jasne červené, riedke..

@anjelicek26 No ja už som z toho jeleň..

@evka_21 No skúsim.. jeden palickovy test som robila o dva dni neskôr a čiarku som čakala silnejšiu avšak je to rovnaké asi vyskúšam ešte kúpiť ten pepino.. áno boli sme už v Helios v Martine, bola som na inseminacii a klasika umelé.. ale podľa výsledkov sme zdraví ale partner ma zlu morfológiu a radi by sme chceli prirodzene a nie ísť do umeleho

medda_beda
31. máj 2024

@predaj323 Morfológiu mal zlú aj môj manžel.
Inak máte urobené všetky vyšetrenia? Mne pomohla laparoskopia aj to len prefukli vajcovody.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre