Ahojte aj Vám takto duchoval test? Bolia ma prsia neuveriteľne a menzes som mala necelé 3 dni jasno červenú, ružovú riedku krv a myslela som si, že to je implantačne krvácanie to bolo 17.5. .. 3 roky sa snažíme a toto ma vie fakt nastať že tie testy zjavne duchuju
@predaj323 nemohla si mať 17.5. len ovulaciu?
Tak to nie je žiadne duchovanie,ale čiarky.
@predaj323 a kolky den cyklu vlastne si. To krvacanie bolo ktory den cyklu, ked pises menzes, bolo to v case, ked si mala mat menzes alebo nie? Lebo to su 2 rozdielne veci. Menzes a ine krvacanie.
Skus su spravit este iny desiatkovy test okrem Pepina. Clearblue ma citlivost 25, este moze byt negat. v zaciatkoch. Lebo tie ciarky su aj na Pepino riadne.
@predaj323 paličkove testy majú citlivosť 10 mlU/ml (na tvojich testoch su čiarky síce viditeľné ale ešte slabé to znamená že hodnota HcG bude niekde tesne nad 10mlU)... Ten digitálny ma citlivosť 25 mlU/ml to znamená, že ešte nemá čo zachytiť, keďže potrebuje hladinu HcG minimálne 25 mlU 🫣 takže nestresuj zbytočne a sprav si test o dva dni (pretože HcG stúpa skokovo každé dva dni) určite ale použi tu istú značku testu aby si potom zase nebola v šoku že čiarka je inej intenzity.
Veľa šťastia! A ak sa snažíte už tri roky a nič je na čase navštíviť asi lekárov aj s partnerom lebo niekde je zjavne "zádrheľ".
Baby,mne MS mešká 10 dní na začiatku mu test duchoval a teraz je vždy negatívny, vyhľadali by ste lekárku aby pichla vyvoláačku?
Ahojte
@nevenka dnes som 15DC, krvácanie resp to spinenie som mala v čase ako menzes
@isadoraisa 17.5 nebola ovulacia. Mal byt menzes ale nebolo krvácanie, ako pri menzese veľmi slabunke a jasne červené, riedke..
@anjelicek26 No ja už som z toho jeleň..
@evka_21 No skúsim.. jeden palickovy test som robila o dva dni neskôr a čiarku som čakala silnejšiu avšak je to rovnaké asi vyskúšam ešte kúpiť ten pepino.. áno boli sme už v Helios v Martine, bola som na inseminacii a klasika umelé.. ale podľa výsledkov sme zdraví ale partner ma zlu morfológiu a radi by sme chceli prirodzene a nie ísť do umeleho
@predaj323 Morfológiu mal zlú aj môj manžel.
Inak máte urobené všetky vyšetrenia? Mne pomohla laparoskopia aj to len prefukli vajcovody.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.