Pepino test v deň očakávanej MS

katus2412
9. aug 2021

Ahojte, začiatkom júna mi tehotenstvo "odišlo" v 6tom týždni ako biochemické. jeden cyklus sme počkali, resp. jednu normálnu MS a začali sa znova snažiť. MS som mala 12.7. - ako vždy aj napriek biochem úplne pravidelne. mávam 28dňový cyklus presne na chlp. Dnes mám dostať MS, no už asi týždeň sa cítim zvláštne ináč. Asi sa moc pozorujem, býva mi zle od žalúdka, predvčerom ma pichalo raz naľavo raz napravo tak, že som si cez deň musela pospať - čo ja nikdy. Prsia mám zväčšené a citlivé tak normálne - ťažko povedať či PMS, alebo by to mohlo byť aj tehu. V sobotu som si robila pepino test prúžkový-negatívny, a dnes ráno takisto pepino negatívny. Pohlavný styk sme mali 21,22,24,26.7 a potom ešte 4.8.. Už mi z toho šibe ako sa stále kontrolujem. Ale prosím Vás vzhľadom na hore uvedené, je ešte nejaká šanca že MS nepríde a testy ukážu neskôr? mám skúsiť aj iný test? ak áno kedy? necítim sa vôbec ako pred MS, nebolí ma vôbec v podbrušku ako ma vždy zvykne a nemám vôbec pocit, že by mala prísť, ale ja už fakt neviem.

sandra151
9. aug 2021

@katus2412 pokiaľ by to boli tehotenské príznaky tak by bol test pozitívny. Žiaľ nevidím to na tehotenstvo. Prestaň sa toľko sledovať lebo sa z toho zblázniš. Skús byť trošku trpezlivá.Viem ľahko sa povie a počúvaš to z každej strany,tiež som si tým prešla,ale pokiaľ sa podarilo raz,tak sa podarí aj druhýkrát,aspoň máš istotu že v tomto smere problém nemáte.

julie19
9. aug 2021

@katus2412 ahoj, tiež si myslím že pokiaľ by si mala už nejaké tehotenské príznaky tak test by už bol pozitívny - tehotenské príznaky sú reakcia na zvýšené HCG, a to zachytáva test takže skôr si myslím že tento mesiac nič... ale ako už tu bolo spomenuté... už viete že to s mužom/partnerom pôjde, lebo raz už sa viac menej zadarilo, takže smelo do toho, skús sa trochu menej sledovať, odreagovať, kompatibilní ste tak si dajte dýchať a ono to príde ;) ... inak nabudúce, ak by nedajbože ešte nejaké to biochemické tehotenstvo bolo (mám kamošky, čo si tým prešli viac krát) tak pokojne sa môžte snažiť bez čakania, kopec žien ani netuší že dáke biochemické mali lebo netestovali a ms prišla... ja osobne som mala biochem a ďalšia ms potom už neprišla a máme Kristínku 🙂 ... neboj, všetko pôjde

miskamicha
9. aug 2021

@katus2412 tehu to asi,zial,nebude. Pri takom pravidelnkm cykle a ovulacii cca v strede cyklu by pepino uz ukazal, teda aj iny test. Drzim palce nech sa to co najskor podarí😊

majamat
9. aug 2021

aj ja si myslim, ze to tehu nebude. teoreticky je ti viac moznosti.

mas pravidelny cyklus, ale aj u takych zien mozu nastat odchylky, su uplne bezne a nic neznamenaju.
1. moznost
cize ak by si otehotnela medzi 21-27.7., tak je to uz pomerne dlho, najmenej 2t a teda mohla yb si mat priznaky,a le to by si uz mala aj pozitivny test. minimalne slabu ciarku.
2. moznost
otehotnela si 4.8. a test by si este pozitivny nemala stava sa to ak je posunuta ovulka a vtedy moze byt aj cely cyklus posunuty a pravdepodobne by si ho mala o dost dlhsi, nie 28dni. to su tie odchylky, co sa stavaju - samozrejme nie su caste. no v takom pripade by si nemala este priznaky ziadne.
3. moznost

ze teda tehu nei si. PMS nemusi prebiehat uplne rovnako stale. cyklus a aj skladba hormonov sa u zien neustale meni. ja mam 4r a zazila som tolko zmien,hoci od od prvej ms mala vzdy =pravidelny cyklus. len zopar tych odchylok, co pisem, ze su bezne. raz som amla OMS? inokedy nemala teraz mavam, byva mi inak ako kedysi, pridal sa pocit na vracanie rano pred ms. niekedy su priznaky pms vyraznejsie, inokedy nenapadne.
tiez cyklus, kedysi som mavala okolo 31-33dni ( ms nemusi prichadzat presne na den, par dni hore dole su v norme ), 2-3x rocne som mala o 2t predlzeny cyklus ( iba ked som bola mlada ) a to bolo posunutim ovulky
potom som mavala zhruba 28dnovy cyklus. aj pred porodom, aj po porode. pred porodom som mavala na zaciatku ms strasne bolesti a nevolnost, po porode to skoncilo. napr, moaj mama mavala aj po porodoch taketo stavy.
potom som mavala cyklus aj kratsi, okolo 24-25dni, obcas aj 20dni, ci 18dni. neviem ci to bolo tym, ale mala som tazky nedostatok vit.D. ked sa to doplnilo, zlepsilo sa to opat som mavala tak 27-28dni. teraz som mala znova po 22dnoch, hoci teraz by som nedostatok Decka mat nemala. no drzim dietu, tak mozno mi neico chyba.

natalia137
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre