Ahojte. Prosim poradi niekto? Na pepino teste sa mi od včera objavi takýto duch. Ale iný test s rovnakou citlivosťou ukázal (nie z ranného moču) negativitu.
@leeenka26 pepino robi take testy, aj ked nie si tehotna..
@mojeprvebabatko dnes som robila znova a ukázal pekne a do limitu. Tak uvidíme
@leeenka26 ja som mala do limitu aj silnensie a nic 🙂 ale tebe drzim palce
@mojeprvebabatko to si možno mala biochemicke. Aj mne sa to stávalo a aj pri iných testoch
@leeenka26 ja mam tri ,,Pepinove" deti. 😀 Drzim palce.
@filipka250 ja som dnes testovala znova pepinom aj kazetovym, aj pruzkovym
@majussska1 ja tam vidím. Držím palce
@majussska1 baby, čo stoja tie pepina? Co ich miniete ?není lepšie kúpiť digi alebo iny test co neduchuje a mat istotu? Ja vám mooc držím palce, nám sa podarilo po 3 rokoch takže viem aké to je, ale toto aj tak neviete na com ste a len si robíte nádeje, ak keď dúfam ze nie falošné
@tehotna40
Práveže si nerobím nádeje.
Mala som ísť na rtg a som cca 2 dní pred menzesom. Doktorka sa ma pýtala, ci nie som tehotná, tak som si spravila test a vyšiel takto.
@majussska1 ved ale tie pepina takto vychádzajú 90 percent, aj počas menzesu podla mňa keď si ho niekto spraví tak tam bude čiarka druhá 😀
@filipka250 aj mne vyšiel pepino a bola som tehu
@leeenka26
Ďakujem
Už som začala spinit včera a dnes slabo krvácať
Falošne duchuju tie testiky zrejme
A Ty ako. Koľko máš dní do menzesu?
@majussska1 som v 6.tt
@leeenka26 gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leeenka26 je tu veľa tém o tom, že pepino robia falošných duchov. Ak mešká menzes, sprav Digital a máš istotu.