Pepino test ráno negatívny a iná značka večer duch

12. jún 2024

Ahojte žienky, idem si pre radu večer som si robila test inej značky a vyšiel mi slabý duch a dnes ráno pepino a tam nič. Ktorému mám teda veriť? Test inej značky mi dva večere ukázali ducha lenže mala som ich 3 rovnakej značky ale už mi došli tak som narýchlo urobila pepino ráno a rám nič. Do ms mi ostáva 3-4 dni.

k47
12. jún 2024

Ktorej značky? Akej citlivosti? Bol to "včasný" test? Ak ten test bol citlivejší než Pepino, tak to dáva zmysel a zrejme ste tehotná. Ak to bol nejaký duchujúci šmejd, tak ťažko povedať.

k47
12. jún 2024

Ale málo ktorý test ukáže čo i len slabučkú čiarku, ak to nie je tehotenstvo.

autor
12. jún 2024

@k47 bol 10tkovy ako aj pepino ale skúsim ešte večer mama test a rapiclrar ak budú negatívne tak asi bolo bio. 😐

autor
12. jún 2024

@k47 robila som si dva dni po sebe 2 testy vždy až neskoro večer 2 dní po sebe mi ukazovalo slabého ducha. No a včera som nepila ani nič nejedla celý deň lebo som mala toho veľa, tak som si až dnes ráno urobila ten pepino a nič. Možno som aj bola ale sa neuchitilo lebo ešte včera ráno mi bolo strašne zle od žalúdka, cítila som že celá horím aj prsia ma boleli skôr až pálili akoby som mala zapal a dnes už nič. Tak asi nič z toho

sense
12. jún 2024

4 dní pred ms ťažko povedať ci to bolo vôbec biochemické alebo kanálik ak nemáš robený test z krvy. Plus ak ti dva dni ukazuje "len ducha" Načo tak skoro testovať a tryznit sa.... A ak treba skoro testovať kvôli liekom tak ti každý lekár kvôli liekom ten test spraví... Aj 4 dní pred ms aby šiel na istotu kvôli liekom. V opačnom prípade počkaj do termínu ms a ak nepríde tak potom sa otestuj

marhulka13
12. jún 2024

Duch nie je čiarka, aj pri biochemickom začne jemne tmavnut, treba test zopakovať za pár dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre