Pepino test duch, test Dr. Max ani ťuk

magdushc
10. mar 2022

Žienky ja viem je este skoro na testovanie,no testovala som vcera a dnes preto,ze mam bolesti ako pri menstruacii hoci ju mam dostat az 20.3. Nemavam take bolesti vzdy az v den ked mi ms pride.Dnes ma sem tam pichne akoby az pri lonovej kosti a vlavo akoby pri vajecniku.To pri ms nemavam vobec.Pepino test vcera z ranneho mocu duch a aj dalsie dva cez den a dnes test drMax a nic 🤷🏽‍♀️ Stalo sa Vam cosi podobne? Na foto test zo vcera. Vdaka za odpovede

diamond007
10. mar 2022

@magdushc veľmi skoro prípadne ťa môže z ovulácie pobolievat bruško ak ju máš ponunutu

anjelicek26
10. mar 2022

Skor mas posunutu ovulaciu dozadu... ak sa snazite o babo, tak by som sa dnes este snazila...

magdushc
autor
10. mar 2022

@anjelicek26 pri ovulacii nemavam bolesti ako pri ms a mavam vytok..no nemam ziadny 🤷🏽‍♀️

magdushc
autor
10. mar 2022

@diamond007 no pri ovulke nemavam taketo bolesti a macam pri nej ten vytok,no teraz nemam ziadny 😏

macko1007
10. mar 2022

@magdushc pepino duchov robi,popr moze to byt aj kanalik (mne ich bolo vidno na top test)

anjelicek26
10. mar 2022

@magdushc mozes mat aj cystu s neprasknuteho folikulu... ta aj robi hcg do 10...

magdushc
autor
10. mar 2022

@anjelicek26 no cysta mi duchovala pred mesiacom ale vtedy boli pepino testy ciste..tak ma to prekvapilo a vtedy ta cysta riadne bolela..no uzivam duphaston a aj inofolic..ovtedy bolesti neboli

magdushc
autor
10. mar 2022

@macko1007 toto je riadny duch resp skor normalna ciarka uz..ano toptest aj mne ducha robil davnejsie..

macko1007
10. mar 2022

@magdushc ano..toto bol den predtym foteny..tie co mi len duchovali ako tebe ked som tehu nebola odfotene nemam…pockaj zo 2dni a skus urobit dalsi test ci to zosilnie..ja som bola aj na pohotovosti a mam aj cystu ale maternica nasvedcuje tehu ,uz bolo vidno aj vacok som len 4+1 tt ked som bola na pohotovosti…v pondelo mam kontrolu,tak dufam v to najlepsie🍀

magdushc
autor
10. mar 2022

@macko1007 tak drzim palce..no ja skusim pockat aspon 4-5 dni..ci toto nebolo skor uhniezdovanie tie bolesti a uvidim..

macko1007
10. mar 2022

@magdushc veru…ja som robila az 12dpo vlastne a tam bol slaby dusik tak drzim palce aj tebe..ja mam ale 25dc takze som oresne vedela aj kedy bola ovula.. a co sa tyka uhniezdenia…bolela ma maternica a vajecnik tiez lavy,ma sem tam v nom pichalo 🙂

magdushc
autor
10. mar 2022

@macko1007 no ja mam pocit ze ovu bola skor..mali sme sex dva krat aj cez ms a vtedy som mala aj akoby ovu hlien taky tahavy..a dnes som 18DC..no pockam este cca tyzden a uvidim a ked nic aj tak idem ku gyn na preventivku 28.3. 🙈

nelca0510
10. mar 2022

@magdushc nabudúce nechytaj ten test za omocenu cast.

magdushc
autor
10. mar 2022

@nelca0510 🤣 uz bol suchy a umyla som si potom ruky..myslim ze to nie je odpoved na moju otazku a ani to nie je dolezity dotaz..vdaka ✌️

nelca0510
10. mar 2022

@magdushc bože, to že bol suchý,neznamená,že tam nebol moc. A podľa mňa je to dôležitý dotaz. Lebo keď chces dieta, tak ich snáď raz budeš učiť aj hygiene. A keď ešte nevies ako chytiť test,tak je to potom dosť zle aj s tvojou ďalsou hygienou.

magdushc
autor
11. mar 2022

@nelca0510 ja uz dieta mam a hygienu mame riadnu,pracujem v zdravotnictve..je uplne jedno kde ten pruzok chytim ak si ruky umyjem a vydezinfikujem..prosim pekne starajte sa o seba ak nemate co k teme povedat..a nepotykali sme si..

nelca0510
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
11. mar 2022

@magdushc prosím ta pozri si moj profil včera som pridala moje fotky a skusenost s tymto testom.... toto je pepino test ktory robí taketo falosné kolajnice,

magdushc
autor
11. mar 2022

@banderaska29 ahoj no uz som zistila vdaka ☺️

magdushc
autor
11. mar 2022

@nelca0510 kriste o co ti ide teda ked si mame tykat? Ten test som fotila den po tom ako bol omoceny,bol suchy a utrety..vobec som nerozmyslala za ktoru cast ho chytam ked som to fotila a vobec neodpovedas na moju otazku a riesis tu uplne nezmysli..okrem ineho je to moj moc...ruky si vzdy po comkolvek umyvam a dezinfikujem..tak prosim ries svoje koniny niekde inde a nezapajaj sa do temy ku ktorej nemas co povedat..nikto sa nepytal na nazor kde a ako drzim test 🤦🏽‍♀️

nelca0510
11. mar 2022

@magdushc zbytočne sa s tebou baviť,keď tu admini mazu komentáre. To bola len rada,aby si vedela,ako chytat test, čo by si pri tom tvojom jednom dieťati už mala vedieť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre