Žienky ja viem je este skoro na testovanie,no testovala som vcera a dnes preto,ze mam bolesti ako pri menstruacii hoci ju mam dostat az 20.3. Nemavam take bolesti vzdy az v den ked mi ms pride.Dnes ma sem tam pichne akoby az pri lonovej kosti a vlavo akoby pri vajecniku.To pri ms nemavam vobec.Pepino test vcera z ranneho mocu duch a aj dalsie dva cez den a dnes test drMax a nic 🤷🏽♀️ Stalo sa Vam cosi podobne? Na foto test zo vcera. Vdaka za odpovede
Skor mas posunutu ovulaciu dozadu... ak sa snazite o babo, tak by som sa dnes este snazila...
@anjelicek26 pri ovulacii nemavam bolesti ako pri ms a mavam vytok..no nemam ziadny 🤷🏽♀️
@diamond007 no pri ovulke nemavam taketo bolesti a macam pri nej ten vytok,no teraz nemam ziadny 😏
@magdushc mozes mat aj cystu s neprasknuteho folikulu... ta aj robi hcg do 10...
@anjelicek26 no cysta mi duchovala pred mesiacom ale vtedy boli pepino testy ciste..tak ma to prekvapilo a vtedy ta cysta riadne bolela..no uzivam duphaston a aj inofolic..ovtedy bolesti neboli
@magdushc ano..toto bol den predtym foteny..tie co mi len duchovali ako tebe ked som tehu nebola odfotene nemam…pockaj zo 2dni a skus urobit dalsi test ci to zosilnie..ja som bola aj na pohotovosti a mam aj cystu ale maternica nasvedcuje tehu ,uz bolo vidno aj vacok som len 4+1 tt ked som bola na pohotovosti…v pondelo mam kontrolu,tak dufam v to najlepsie🍀
@magdushc prosím ta pozri si moj profil včera som pridala moje fotky a skusenost s tymto testom.... toto je pepino test ktory robí taketo falosné kolajnice,
@banderaska29 ahoj no uz som zistila vdaka ☺️
@nelca0510 kriste o co ti ide teda ked si mame tykat? Ten test som fotila den po tom ako bol omoceny,bol suchy a utrety..vobec som nerozmyslala za ktoru cast ho chytam ked som to fotila a vobec neodpovedas na moju otazku a riesis tu uplne nezmysli..okrem ineho je to moj moc...ruky si vzdy po comkolvek umyvam a dezinfikujem..tak prosim ries svoje koniny niekde inde a nezapajaj sa do temy ku ktorej nemas co povedat..nikto sa nepytal na nazor kde a ako drzim test 🤦🏽♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@magdushc veľmi skoro prípadne ťa môže z ovulácie pobolievat bruško ak ju máš ponunutu