Dobrý večer, dnes na obed som si spravila test a vyšiel takto…druha foto keď zaschol…viem, že zvyknú duchovať no mne nikdy nespravil ducha. Čo si myslite? Resp. osobná skúsenosť? Samozrejme vyskúšam aj inú značku no dnes narýchlo som zohnala len tento…MS mešká 5dní no mám nepravidelný cyklus a snažíme sa o druhé bábo. Ďakujem za odpovede 😊
@lasona no mám nepravidelný cyklus a rozhádzané všetko kvôli štítnej zľaze…snažíme sa už dlhšie a doteraz som nemala ani ducha…preto sa pýtam. Pri prvom som mala slabšiu druhu čiarku a bola som tehotná mesiac aj niečo😅 ďakujem za odpoved 😊
Otestuj ešte raz a potom napíš že ako si dopadla
Mne to príde ako pozitívny test
Tiež si myslím že je pozitívny a úplne vporiadku čiarka na 5 deň meškania mohla byt posunutá ovulka
Ja som mala na 3den meškania ešte slabšiu
jednoznačne pozitívny test, ešte ho zopakuj o 2-3 dni🙂
Niečo tam určite je ale aj ja som mala veľmi podobný test a tehotná som nebola.. Skús radšej nejaký iný 😊 držím palce
@luli552 malá vstala akurát na mlieko tak som skúsila mala som ešte jeden…neviem no v pondelok to budem riešiť asi zrejme. Ja viem, že tieto pepino sú nespoľahlivé ale v pondelok som robila a mala som ho skoro snehobiely. Vrchný teraz v noci a spodný včera na obed.
Podľa mňa si tehotná, jednoznačne
Pozitívne testy. Gratulujem
je to tam! ja som tiež používala tieto pepino a ukázali mi dobre🙂
Akože ja nie v zlom ja vám prajem aby to bolo to čo si vy želate aby bolo☺️ ja len hovorim že mne tiež toto urobil v Piatok
Určite si tehu urob o deň dva ak bude silniet je to na dobrej ceste
@luli552 tak toto su neni pozitivne testy a ta co zalozila temu test pozitivny ma ale tvoj neni absolutne
@natuliatko777 Dobre😄išlo mi len o to ak nahodou su falošnne nech nieje sklamana pretože pepino je test presne to...väčšinou sklamanie
@luli552 ja nechapem co vsetky mate s tym ze pepino je zly test .. keby ste ho robili vsetky v den meskajucej ms tak vam musi ukazat pravdivy vysledok ale samozrejme ked niektore sa testujete tyzden pred ms tak bodaj by tie testy neduchovali … moj pepino v den ako som mala dostat a podotykam nie z ranneho mocu .. za mna pepino super test ked ho robis podla navodu
@natuliatko777 ja som si test asi ešte nerobila kym nemeškala ms...a pepino mi robili dosť čiarky často.. tak ja mam takú skúsenosť a tu vašu vám neberiem 🙂
@luli552 ale tak ked ms meska tak bud meskava pravidelne alebo je to priznak tehu alebo choroby ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti meska 5 dni, čiarka mi príde dosť slabá. Mne ešte nemeskali a mala som koľajnice. Ale na druhej strane, čiarka je dosť viditeľná...ma ducha mi to nepríde...ja by som si kúpila digitálny a skúsila ten otestovat