Ahojte baby, dnes som 9dpo a ráno mi vyšiel takýto test. Ťahá ma podbruško, mám citlivé prsia. Je to pepino test a v posledom čase sa zdá, že pepiná veľmi duchujú. Oba z balenia mi ale vyšli pozitívne, čo si myslíte?
Ja ciarku vidim, skus zajtra ci zosilnie 🍀
Asi to bude pozitivne ale skusila by som inu znacku testu
Ak si mala balenie kde sú dva testy, tie duchujú, je tu veľa príspevkov o tom. Skús radšej iný test pre istotu. Inú značku. Držím palce
ja keď som takto mala som bola tehotná
Ja som taký mala minulý cyklus a o dva dni prišla ms. Skús iný test, pepino ukazuje falošnú pozitivitu
Ja som to mala tak isto a už mam doma 10 mesačnú slečnu 😊🥰
Ja nepochopim prečo kupujete tie testy ked viete ze su niektore vadné, už bol o tom nie raz konverzacia.Sú aj ine testy, Ja som vzdy kupovala clear blue buď digital alebo obyčajny, zbytočne to robý stress alebo nádej.
Ale v každom prípade ti držím palce❤️
Kúp gs mamatest 10, ten ti spoľahlivo ukáže 🙂
Preconkupujete test, o ktorom viete ze duchuje?
@kitycat test som nekupovala teraz ale v januári kedy ešte sa to ešte o ňom nepovrávalo 🙂 chcela som ho iba využiť a samozrejme jeho výsledok neberiem na istotu, iba som chcela skúsenosti, či niekto mal takto viditeľného ducha a nakoniec to bolo tehu. Nič viac
ja ich kupujem pravidelne a vzdy mi ukazal spravne, ziadni falosni duchovia. posledne dva som mala cisto biele, ani naznak ducha. ak test ukaze pozitivitu a nasledne zena dostane MS, tak to neznamena, ze bol chybny test, ale ze slo o biochemicke tehotenstvo.
toto je pozitivny test, ale robeny pred terminom MS, ktora moze stale prist, ak sa vajko neudrzi, vacsinou z dovodu nedobreho uhniezdenia
Ja mam tiež z takéhoto pepina na 12dpo 4 mesačného šuhajka v postieľke.
Ale aj nič spred pár rokov, tiež mi nebolo dobre, tak som urobila test pred terminom ms a tá nakoniec došla.
Uz len trpezlivo čakať, čo z toho bude. Držím palce.
Skúsila si dnes ?🙂🤞🏻
Dobry den, ako to dopadlo prosim, mam rovnaky problem
@snazilka_bio_mamka aj ja by som rada odpoveď mám ten istý problém s tým istým testom 😰
@snazilka115 ahoj, tiež skusaš pepino a ine negativne? ja mam už pre istotu aj pepino negativne :D a toto su moje včerajšie testy
Ahojte baby, mešká mi menzes 5 dní, robila som si 6.12 test a vyšiel mi pozitívný, akože druhá čiarka slabšia ale viditeľná, keďže sa už dlhšie snažíme nechcela som byť sklamaná, tak pre istotu som si robila 7.12 hneď ráno test a vyšiel negatívny, mala som Pepino test jeden aj druhý , nerozumiem tomu, minulý mesiac som mala bohužial biochemické ..
Viete mi prosím niekto poradiť či máte niekto podobnú skúsenosť alebo teda či sa mi oplatí robiť si ďalšie testy, s každým negatívnym príde sklamanie až mám z toho časom už rešpekt ..
Ďakujem za odpoveď.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podľa mňa sa tam niečo rysuje, ale je ešte určite skoro....