Ahojte, vidíte tam aj Vy ducha? robila som si dva testy Pepino a na oboch je to rovnaké. MS mám dostať až o 5 dní ( ale nedalo mi sa neotestovať, pichá ma vo vaječníkoch, také ako keby ťahanie, neskutočne ma bolia prsia z bokov, takto ma pred MS nebolievajú, som fajčiarka a začali mi smrdieť cigarety, tak mi to bolo divné).
Čítala som že práve tieto Pepino testy zvyknú duchovať.
@luciakucbelova niečo veľmi slabé tam vidno ja by som počkala a testovala v deň meškania ms
@luciakucbelova Je tam aj druhá, intenzita by zodpovedala tomu, že máš mať MS až o 5 dní. Skús každé dva dni, či to zosilnie.
@luciakucbelova ja ju tam vidím, síce veľmi slabunku ale je... Mám podobnú situáciu
@simonka55 koľký DC si robila test? 😊
@luciakucbelova 25DC na 23 som nevidela nič, uvidíme či z toho niečo bude, ale zatiaľ sa mi nestalo, aby som mala "ducha" 🙂
@simonka55 ja som robila na 23DC a mám tam veľmi slabú čiarku, no čítala som že zrovna pepino testy zvyknú duchovať
@luciakucbelova ja som pepino nikdy nemala, ale tiez som veľa čítala že duchujú, daj potom vedieť ako si dopadla, mne dnes dorazili 🙂 možno nabudúce sa podarí 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja vidím len jednu čiarku