Ahojte. Viem ze po uschnuti su vysledky skreslene ale moze sa objavit takyto kanalik?
@zuzsat ahoj, aj prva je po zaschnutí? Lebo aj tam ja vidim čiarku, skus urobiť podľa mňa este jeden 🙂
@polovnicka92 ano je po zaschnuti len jedna foto s bleskom druha bez blesku
Ja som mala takú druhu čiarku nedeľu ráno z ranného moču a poobede prišla ms ....držím palce no skús ešte o 2 dní
Ja na ms cakam ale neviem ci moxem byt v 38v prechode. Minuly mesiac mi ms dosla o 7dni skor a trvala 12dni. Takze ja ani neviem kedy ma teraz dojst.syalo sa.mi to prvy krat v zivote. Vzdy som mala kazdy mesiac aj ked nepravidelnu ze raz 31 raz 33dc.
Ak ratam od toho dna ms tak test bol robeny na 34dc... 10dni od styku 🤷
to len veštiva teraz povie :D zopakovať test určite iný ako pepino 🙂 a uvidíte, čiarky tam sú, či sú to čiarky alebo kanáliky ťažko posúdiť
Robila som livsane a biely ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzsat ano moze, presne preto sa nemaju vysledky odcitat po uschnuti. Tusim do 10min len ako je pisane v navode. Ale ved to vies. Ked nie si si ista urob digitalny ten ti povie. Drzim palce ❤️