Ahojte baby,viem ze je tu milion takych prispevkov a dost negativ na pepino testy,no asi tri dni mi je čudno,mam bolesti podbruska ale nie ako pred ms,ta ma prist v sobotu,dnes test ale z druheho mocu,lebo som doma rano nemala test a vysiel takto..inokedy robili duchov ale boli sive,teraz je ciarka pekne ruzova,dokonca aj hodinu po zaschnuti..neviem co si mysliet..Vcera som robila iny test Slniecko a plus ovulacny Intime,prikladam foto,zeleny je dnes
určite skús aj iný, kedže ten fialový na druhej foto je negatívny... tak aby si mala istotu 🙂 tento týždeň som tu už čítala 3 baby, ktoré boli nadšené z čiarky a potom nasledovalo sklamanie... dúfam, že to nebude tvoj prípad 🙂
@veronika3110 ten fialovy bol robeny vcera takisto nie je hned z ranneho..skusila som dnes okolo 12teh aj maybe baby a tiez tam bola slabucka ruzova ciarka..to cakanie je hrozne 😔
@nina004 ja mam autoimunitne ochorenie stitnej zlazy zistene pri prvom tehu,ale som len sledovana resp som tam nebola dva roky uz 😏 ..no viem ze dr vravela ze ak by som chcela znovu dieta tak mam tam prist,no naozaj som posledny rok nemala kedy to riesit,ale uz sa chystam objednat sa..
@cukrik93 Tak to sa určite objednaj,keď chceš ďalšie bábo na kontrolu. Ja som tam chodila s vysokým prolaktínom, vraveli mi ,že sama od seba neotehotniem. A nám sa podarilo prvé samo a druhé dokonca cez ochranu. Ale vždy je lepšie vedieť ako na Tom momentálne si,hlavne štítna v tehotenstve vie urobiť veľa zlého. Tak nech si pod dohľadom.
Baby neviem co sa deje,menzes mi meska 4 den,to sa mi este nestalo od decembra..teraz rano som robila test dr max a je tam slabucka ciarka ledva viditelna ale ak som podsvietila odspodu baterkou tak je ruzova,vcera bol este negat..ze by sa mi tak ovulka posunula 🤷🏽♀️ Obcas mam bolesti ako na ms takze stale ju ocakavam 😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podla mna tam ta ciarka je normalna