PCOS a tehotenský test

dasenka0210
6. júl 2024

Ahojte, mam PCOS s mužom sa snažíme vyše roka o bábätko. Prvé som mala tiež prirodzene , aj keď mi povedali lekári už vtedy že je to malý velký zázrak. Bolí ma podbrusko a kríže cca uz týždeň. Menstruácia mi mešká šiesty deň, čo pri mojej diagnóze je úplne normálne, ale aj tak som si dnes spravila test. Mam pocit že tam vidím úplne slabú čiarku. Myslím si, že dnes to je 12DPO. A zároveň som mala dnes akoby hlienovú zátku. Čo sa mi nikdy nestalo. Pripájam ilustračnú foto.

dasenka0210
autor
6. júl 2024
janica_
6. júl 2024

@dasenka0210 pri modelovom cykle 28 dnovom by si bola 12 DPO este pred menzesom, takze 6 dni meska nevychadza. Ak by som chcela byt veeelmi optimisticka, tak nejaky tien tam asi je. To ze nieco si este tak v zivote nemala, nemusi nic znamenat. Nas vek sa meni, aj okolnosti v nasom zivote, dva cykly nemusia byt rovnake ani dve tehotenstva jednej zeny.

sisa_s
6. júl 2024

12dpo a meska ti cyklus 6.den? To nesedi

dasenka0210
autor
6. júl 2024

@janica_ ospravedlnujem sa , zle som to napisala, chcela som napisat 12dni po oplodneni 🙈 kedze u mna ovulacia neprebieha, je tam sanca daka ze raz za rok a pod. Ako sa lekar vyjadril.

dasenka0210
autor
6. júl 2024

@sisa_s ospravedlnujem sa , zle som to napisala, chcela som napisat 12dni po oplodneni 🙈 kedze u mna ovulacia neprebieha, je tam sanca daka ze raz za rok a pod. Ako sa lekar vyjadril.

bambieblue
6. júl 2024

@dasenka0210 skús test inej značky 😉

dasenka0210
autor
6. júl 2024

@bambieblue ďakujem zajtra rano skusim druhy test. V utorok idem k lekarovi. Pytam sa ci niekto iny nema skusenost podobnu ako ja a ci si nenahovaram ten test. Po tolkych sklamaniach.

bambieblue
6. júl 2024

@dasenka0210 🥹 Moja zlatá ... Úplne ta chápem ale zázraky sa dejú. Aj keď doktori sa dušujú ze to a to nie je možné a odrieknu ti všetko čo sa naučili v medicíne lenže sú to len ľudia. Mne raz jeden lekár povedal že niekdy sa stanú také veci nad ktorými žasnú aj lekári povedal že ľudské telo je zahalené tajomstvom telo dokáže aj nemožné. Takže netráp sa čo hovoria lekári neznamená to že je to nemožné. Skús iný test veľmi ti držím palce 🤗 Ja mám zase len jeden vaječník a vajcovod už tiež som po vyše roka otehotnela ale žiaľ bolo to mmt. Ja som si tiež už svoje prežila ako niekto za celý život nie . Daj vedieť budem na teba myslieť a držať ti všetky palce na rukách ✊️✊️🫶

dasenka0210
autor
6. júl 2024

@bambieblue si uzasna osobka, dakujem za povzbudenie 🙏🏼🫶🏻🍀

bambieblue
6. júl 2024

@dasenka0210 ☺️😘 Nemáš začo 😇 Len nezúfaj všetko bude v poriadku 🤲💟

janica_
7. júl 2024

@dasenka0210 rozumiem… dajme tomu ze ta ovulacia prebehla tento mesiac, mohla prebehnut az par dni po poslednom milovani. Takze este niesi 12 dni po oplodneni a test je zatial negativny. Su veci medzi nebom a zemou, vsetko je mozne, drzim ti palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre