PCOS a hCG 1652. Som tehotná?

timmie_m
17. sep 2021

Dobrý deň dnes som si robila tehotenský test a vyšiel mi pozitívny. Obe čiarky boli úplne silné, ale keďže ja mam pcos a už sa tri mesiace snažíme s priateľom, tak som si myslela že je to falošný pozitívny test vďaka pcos. Test z krvi hcg mi vyšiel 1652 ale doktorka mi povedala ze gravidita sa dá vidieť až o dva týždne. Predpokladá sa že teraz som v 6tt. Myslíte si žeby som mohla byť tehotná?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bebotka
17. sep 2021

Určite si tehotná gratulujem, lekárka by už určite na sone niečo videla kedže tehotenstvo sa dá zachytiť už od hodnoty 1000, ale najlepšie je sono robiť už ked je počuť bijúce srdiečko čo za tie dva týždne určite bude. Teš sa, že sa to podarilo tak rýchlo, lebo pri pcos je to niekedy beh na dlhé trate.

vevesh
17. sep 2021

@timmie_m gratulujem, len jedna otazka- od kedy robi pcos pozitivne testy? V zivote som nikdy nemala kvoli pcos pozitivny test, iba vtedy boli pozitivne, ak som tehotna naozaj aj bola....

simca06022011
17. sep 2021

Samozrejme aj s pco si mohla v pohode otehotniet (a z pco tehu test nebude pozitivny), mne to trvalo dlhsie ale tiez bez nejakej intervencie lekarov. Drzim palce 🙂

timmie_m
autor
17. sep 2021

@bebotka ďakujem veľmi pekne, len vôbec necítim žiadne príznaky, len už asi 6 deň menštruačnú bolesť preto sa stále bojím, že to nebude pravda

anetha5
17. sep 2021

@timmie_m menstruacna bolest je na zaciatku tehotenstva uplne bezna. Nestresuj sa a bud kludna. Drzim palce😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre