Paličkový test duch - Clear blue negatívny

julkaholdy
22. júl 2020

Ahojte , s mužom sa snažíme o druhé dietatko už niečo okolo pól roka , donedávna som mala nepravidelný menzes cyklus od 45do 55 dni . Pred 7 mesiacmi mi zistili zníženú funkciu štítnej žľazy dostala som lieky a cyklus sa upravil na 36 dni . Teraz mi mešká menstruacia 4 dni , robila som si testy , palickovy vyšiel taký duch a nedalo mi to urovila som aj digi clear blue . Stalo sa to prosím niektorej že ten digitálny vyšiel falošné negatívny? pri prvom mi ukazoval skôr ako palickovy.Zajtra som sa objednala na gyndu .pretoze má v piatok čaká taký mini zákrok . Ďakujem

fokuska
22. júl 2020

@julkaholdy Nejde o znacku, ale o to, ci mali obe testy rovnaku citlivost. Ak sa nemylim, tak tie digitalne su 25kove a palickove su niektore aj 10tkove. Takze ak si si robila prvy test palickovy 10tku - je citlivejsi a mohol zachytit mnozstvo hcg, ktore digitalny 25kovy (menej citlivy) este nezachyti. Ale ked ides zajtra k lekarke, tak ti vezme krv a budes mat istotu 🙂 Vysledky hcg mas hned v ten den ;)

julkaholdy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
24. júl 2020

@julkaholdy Nezufaj, nabuduce sa podari 🙂

julkaholdy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym00000
31. júl 2022

@julkaholdy ako si vtedy dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre