Ahojte baby netuším ci je tu niekto kto by poradil . Budem vďačná netuším ci som tehotná pomôžte. Posledná ms bola 1 . Aprili . Ale necítim sa dobre . Stále ma pali zaha ak viete co to je. Ďakujem za každú radu alebo odpoveď
Aj táto otázka mi príde, ako 1.april. 😁
Prepáč, ale ja tam nevidím ani náznak druhej čiarky. 🙂
@gabulka19 ahoj, podľa mna testy sú jasne negatívne a k tej pyroze čo ťa trápi, skôr budeš mat problém s trávením, možno reflux, skús jest 4-5x denne menšie porcie a ak sa to nezlepší určite k lekarovi a možno gastro 🙂
@gabulka19 A navod k testom nebol? 🤦
Tehotna na 99% nie si...
Ale ved ked si mala MS rpveho aprila, tak ti ani nemeska, skor mas tyzden do menstruacie, to ti ziaden test neukaze...testuj, ked bude meskat...
@queeninthenorth ale ani nejedavam toľko moc len kus . Za celi deň len večerom :(
@barbora0308 . Strach lepšie povedané pretože som nemala tak ako zvyknem
To si ešte ledva po ovulácií. Možno tehotná si ale ešte nie. Snáď chápeš. Palenie bude asi z trávenia a testy máš negatívne
@gabulka19 neznamená že to naozaj nemusí byt ten reflux, pokial máš tráviace ťažkosti už dlhšie tak určite treba ísť k lekarovi, tehotenstvo to určite nie je
@queeninthenorth však jasne , len posledne 3 dni som taka na nic . Totiž to sa kúsok aj bojím pretože ta posledná ms nebola tak ako som zvyknutá kedy teda by som mala urobiť ten test ?!
@gabulka19 určite až keď bude meškať ms a aj pár dni po meškaní skôr nie, lebo by mohlo ísť kľudne aj o biochemické tehu
@queeninthenorth však práve ďakujem ti 🙂
Záha ťa môže páliť aj keď máš prázdny žalúdok. Ak máš priveľa žalúdočných štiav, tak sa môžu dostať do pažeráka. Musíš si jedlo rozdeliť na celý deň a nie hladovať a večer doháňať.
@lucinika 👍 ja úplne rovnako ako ty a bol to reflux
@gabulka19 zamalicko
@gabulka19 zdravím práve zažívam niečo podobne… taktiež sa cítim divne,bolest brucha ,pocit po jedle na vracanie poslednú ms som mala 5.4 a pred 11 dnami pohlavný styk uz 3 den sa takto cítim.Beriem sice antikoncepciu ale dúfam že nesklamala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
negativne