Dobrý deň, mohlo by ist o tehotenstvo prosim? Mala som styk 4 dni pred menstruaciou, ta dosla o dost skor ako mala, ale uplne bez bolesti, dnes som v podstate 6dc. Posledne dni zaspim hocikedy cez den, vecer sa tiez musim premahat aby som vydrzala hore, dost casto chodim na malu, aj v noci, pritom sa snazim pit menej vody vecer. Zacalo ma palit v posve, to som nemala dobrych 15 rokov, od puberty, natieram si ju canestenom. Objednam sa ku gynekologovi, len ma zaujima, ci sa niektorej z vas takto prejavilo tehotenstvo v uplnych zaciatkoch, dakujem. Toptest dnes negativny
Objavujú sa aj výtoky?
@dominika164 vcera som kusok spinila svetlo hnede, dnes mam vodnaty mliecny vytok, ale nie vela
@nelca84 asi to tak bude, zda sa ze canesten zabera pomaly
som si ista, ze mas vaginalny problem. staci skocit do lekarne, tam ti poradia. palenie nie je priznakom tehotenstva😉
@kolieskova232 jasne, len som citala, ze mykoza sa zvykne vyskytnut na zaciatku kvoli zmene ph, snad sa rychlo preliecim 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to nebude tehotenstvo, ale infekcia, kup si cipky v lekarni