Pálenie nôh ako príznak tehotenstva?

dancul142
4. jún 2018

Baby moze byt priznak tehotenstva aj palenie noh od kolena dole? Ked lezim je to v pohode. Len ci aj vy ste mali niektora take priznaky?. Ze vas boleli nohy. Menzes mi meska

lienka737
4. jún 2018

Robili ste si tehotenský test?

pupi14
4. jún 2018

Prečo si si neurobila test keď ti už mešká ms?

dancul142
autor
4. jún 2018

Robila som vysiel negativny,ale to aj pri prvom chlapcekovi az po mesiaci na dalsiu menstruaciu mi ukazalo pozitivny aj to bola slana coarka,preto v tychto rannych stadiach moc tomu neverim lebo u kazdej zeny je ten hirmon inddividualny. Zaujma ma ci je to mozny priznak,krcove zily nemam ani ma nikde neseklo

wieruska1
4. jún 2018

😂🙈 moze, dokonca aj svrbenie chrbta alebo odlupnutie cerstvo nalakovanych nechtov. Dalej ked ti vypadne prava mihalnica alebo ti zvoni v lavom uchu. V pripade vsetkych tychto priznakov treba 6,38x obehnut okolo 98 rocnej lipy a tym sa to potvrdi naisto.

dancul142
autor
4. jún 2018

😀

chiara8
5. jún 2018

@dancul142 ahoj.Mne iba opuchly nohy dole chodidla az v neakom 5 mesiaci.A to som vela nepribrala..Lítka ta mozu boliet aj s inej priciny.Pockala by som par dni a test urobila znovu.Veľa stastia ☺

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre