menzes mi meska 5 dni,tehotensky negativny,bazalka skace hore dole,stalo sa vam to uz?ovulka bola 1.1 prosim poradte
Este by som pockala dva tri dni a skusila digitalny alebo co najvitlivejsi ale tie su uz skoro vsetky 🙂
ak ti BT skáče hore dole, je málo pravdepodobné, že si tehu.. BT zvykne mať pokles v čase uhniezdenia alebo v čase očakávanej MS ale inak sa drží pri tehu vysoko ..
Ukaz graf.
Ahojte kočky, je možné že plodne dni som mala od 1.1.2018 do 8.1. 2018 a som tehotná ? Lebo som bola na preventívke a doktorka na sone niečo vydela a povedala že som pravdepodobne v tom. Na preventívke som bola 11.1. 2018 menzes mám mať 21.1. 2018 len som nedočkavá robila som si už 2 testy a sú negatívne, tak už neviem 😕
@snehuuulienka nikdy mi nemeska vzdy pride na hodinu
@martus12345 skús 10 pepino test z Tesca za 1,29 tusm,mne stále ukázal pri meškaní už 1 den
pockam este dva dni a uvidim
@snehuuulienka mala som posunutu ovulku mozno preto este nic neukazuje či?
@martus12345 ja som mavala ovu vždy na 17-18.den a test mi ukázal už na 29 den
@snehuuulienka ovulku som mala az 22 nie 18
ahoj,ja si myslim ze tehu niesi,ak si mala ovulku neskor,tak ms dostanes...
tak si na nu počkáme😁😁😁😁
jedno dietatko mame privítali by sme druhe ak nie tento mesiac buduci urcite😁len som sa pytala ci sa to uz niekomu stalo
@martus12345 podľa mňa môžeš byť kľudne tehu,ak ti nezvykne meškať ms
@snehuuulienka uvidime dam vediet😘😁
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak si mala OVU a sex v Tom čase,mešká ti ms,zrejme budeš tehu....len nerozumiem že ti test ani na 5 deň nič neukazuje?
A zvykne timeskat ms aj inokedy?