Dobrý deň baby dnes ráno som.si robila ovulacny test a vyšiel takto 🙏 včera sme mali nechránený sex myslíte si že by sa to mohlo podariť ?
A ako vôbec tomu nechápem prečo mám teraz plodné dni keď som mala mať menštruáciu ja už som.s toho na nervy 😔
A podľa čoho usudzuješ že máš plodné dni? Test je úplne negatívny
Je negatívny, musia byť rovnako silné čiarky
@renatka1985 ok
@milena866 test je negativny 🙈 ciarky maju byt uplne rovnako silne.
@veronikaszabova ja som.nepovedala že mám ovulaciu 😂 ja som.iba napísala že možno mi začínajú plodné alebo.neplodne ja sa v tom nevyznám. Nikdy predtým som to nerobila 🤷
@milena866 napisala si - "ako vôbec tomu nechápem prečo mám teraz plodné dni "
No nemas plodne dni. Nakolko ovulacny test ma // behom celeho cyklu.
@milena866 jeden ovulacny test, vytrhnuty z kontextu, bez pozadia sledovania plodneho hlienu ci merania BT ma zial sam o sebe nulovu vypovednu hodnotu.
Dobre ďakujem vám 🙏 a nehnevajte sa za blbé príspevky ktoré dávam 😂🤷
@milena866 ak si v čase očakávanej menštruácie, tak takýto ovulačný test môže znamenať tehotenstvo
@zuzanockamt no podľa kalendára v telefóne už som mala mať menštruáciu
@zuzanockamt ovulacny test v pripadnom tehotehonstve ukazuje vyrazne ciarky. Nie jednu slabu
@veronikaszabova to nie je pravda...ukazuje aj jednu slabšiu než je tá prvá...odskúšané na vlastnej koži
@milena866 vies aky dlhy cyklus mas po vysadeni antikoncepcie?
Cyklus nemusis mat taky dlhy, ako si mala pred uzivanim.
Ja už neviem pôjdem.lekarovi 😏 nebudem sa tým zaoberať už
@milena866 lekar ti povie to iste - po vysadeni antikoncepcie sa ti cyklus moze 6 mesiacov ustalovat.
Jeden cyklus mozes mat 28 dni, dalsi napriklad 36 dni.
@mattkapd skôr to vyzerá na tehu....neskúšala si tehotenský?
@mattkapd skus tehotensky 🙂 drzim palce ❤
Vtedy to bola ovulácia.
Áno až tak posunutá.. Podarilo sa v októbri
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
toto nie je ani zdaleka pozitivny ovulacny test. Ovu testy funguju inak ako tehotenske. Podla toho co pises uz mas pravdepodobne po ovulacii.