Ovulačný test - mám nejakú nádej?

21. júl 2023

Ahojte baby, robila som si ovu test vyšiel takto posledný menzes som mala 19.6. to bol prvý deň menzesu a už 2 týždne ma pichá v podbrušku tehu test negatívny myslíte že je nejaká nádej na tehu? Ďakujem za odpovede.

dzulli1980
21. júl 2023

Nie.

barus26
21. júl 2023

pokiaľ je negatívny tehotenský test tak tehotná nebudes

lunademonica
21. júl 2023

Skuste sa snazit aj mimo ovulacie, niektore orehotneju tesne pred/po menzese....

autor
21. júl 2023

@lunademonica áno viem , ale bolo to napísané pred testom nepiť 2hod ale som to nevydržala a spravila som skúsim zajtra.

miskamicha
21. júl 2023

ovu test je negat.

bejbs123
22. júl 2023

Aj hcg aj lh negativny,tak je to asi jasne…

veronikaszabova
22. júl 2023

@lunademonica
"niektore orehotneju tesne pred/po menzese...." Hej, ale VZDY to je v case ovulacie, ktora moze byt posunuta. Bez pritomnej ovulacie zena neotehotnie

janetinka27
22. júl 2023

Ahoj, ovu test moze mat ciarku pri tehotenstve, ale v podstate vela zien ma slabu ciarku na ovu teste velku cast cyklu. Ak je tehotensky negat, pockaj na ms alebo si urob dalsi tehu test neskor

jaskolka
22. júl 2023

Je to negatívny test. Ovulačny test môže síce tirz "ukázať" tehotenstvo ale v tom prípade by tam bola silná čiarka.

lunademonica
22. júl 2023

@veronikaszabova hej no tak som to myslela, ze standardny vypocet ovu nemusi sedet kazdej, len som to zle napisala...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre