Ahojte baby, robila som si ovu test vyšiel takto posledný menzes som mala 19.6. to bol prvý deň menzesu a už 2 týždne ma pichá v podbrušku tehu test negatívny myslíte že je nejaká nádej na tehu? Ďakujem za odpovede.
pokiaľ je negatívny tehotenský test tak tehotná nebudes
Skuste sa snazit aj mimo ovulacie, niektore orehotneju tesne pred/po menzese....
@lunademonica áno viem , ale bolo to napísané pred testom nepiť 2hod ale som to nevydržala a spravila som skúsim zajtra.
ovu test je negat.
Aj hcg aj lh negativny,tak je to asi jasne…
@lunademonica
"niektore orehotneju tesne pred/po menzese...." Hej, ale VZDY to je v case ovulacie, ktora moze byt posunuta. Bez pritomnej ovulacie zena neotehotnie
Ahoj, ovu test moze mat ciarku pri tehotenstve, ale v podstate vela zien ma slabu ciarku na ovu teste velku cast cyklu. Ak je tehotensky negat, pockaj na ms alebo si urob dalsi tehu test neskor
Je to negatívny test. Ovulačny test môže síce tirz "ukázať" tehotenstvo ale v tom prípade by tam bola silná čiarka.
@veronikaszabova hej no tak som to myslela, ze standardny vypocet ovu nemusi sedet kazdej, len som to zle napisala...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie.