Ahojte.
31.1 sme mali s manželom styk, 2.2. som dostala menštruáciu ale trvala iba 5dní (zvyknem mať 7dní)a bola to len krv bez zrazenín.
Včera 13.2. som mala celý deň ružovkastý hlien a v podbrušku také divné bolesti iné ako na menzes alebo počas ovulácie, trvalo to iba včera dnes už nič.
Do menzesu mám ďaleko.Môže ísť o uhniezďovanie?mám 3deti a ani pri jednom som nič také nemala a ani celkovo som doteraz nikdy nemala špinenie medzi menštruáciami.
Máte niekto skusenosť ?ovulačné bolesti poznám veľmi dobre avšak nikdy som špinenie nemala .
Som nervózna a premýšlam stále že to má znamenať 🙃
Rada si prečítam Vaše skúsenosti
ahoj, to moze byt cokolvek, zapal, zmena hormonov, ranka na krcku maternice, nemusi to byt vzdy len ovu
@ninka99865 No som zvedavá a nervózna s tohto.Mám 33r /3pôrody a nikdy sa mi nič takéto nestalo,cyklus vždy rovnaký bez problémou .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Každý jeden cyklus je iný, čo nieje jeden mesiac môže byt ďalší mesiac. Ja sa prikláňam k tomu ovu spineniu, uhniezdenie mi nejak nevychádza