Ovulácia, pohlavný styk a chuť na jedlo

6. jún 2021

Dobrý večer , Pred cca 12-13 dňami som mala hlien prirovnávajúci k ovulačnemu , dnes od obeda mám stále chuť na jedlo , takže to spájam s tým že sa blíži menštruácia , no pred 4 dňami sme mali s priateľom sex a nedali sme si pozor,, takže rozmýšľam že je pravdepodobne že pred 4 dňami som už mala neplodne dní ,, takže tehotná by som hádam nemala byť či ?:/ Ja viem ,, myslíte že som hlúpa asi hah,, ale mám tak nepravidelný cyklus že som zmätená a hlien mám odvtedy už hustejší ,, pekný štart do zajtrajšieho týždňa 🙂)

kkovacovak
6. jún 2021

Kedykoľvek počas cyklu môžeš mať plodné dni. Hlavne keď píšeš že máš nepravidelný cyklus. Vždy je tu nejaká šanca že sa to stalo ale osobne si myslím že skôr asi nie. Uvidíš či príde menštruácia. Ak nepríde tak rob test ale môže ti meškať práve kvôli stresu ohľadom meškania. Bola by to podľa mňa veľká náhoda. Ale náhody sa stávajú 😄

any_soj
7. jún 2021

Odporúčam do budúcnosti merať teplotu (objektívne info na stránke lpp.sk v článkoch) - len tá (a teda ešte sonom potvrdená ovulácia) potvrdzuje, že už naozaj prebehla a teda do začiatku menštruácie sú dni 100% neplodné. Hlien a ovulacne testy len ukazujú, že sa telo na ovulaciu pripravuje, že dozrievajú vajíčka - ten proces ale môže stres, choroba, čokoľvek, na niekoľko dní prerušiť (prípadne aj nebude ovulácia v danom cykle vôbec) a teda ovulácia príde neskôr.

s_a
7. jún 2021

Akože sex si mala pred 4 dňami a myslíš si že máš chuť na jedlo lebo môžeš byť tehotná? 🙂

autor
7. jún 2021

@s_a prišla menštruácia ,, takže tie moje chute na jedlo pripisujem tomu ,,hah ,🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre