Ovulácia alebo tehu ?

lily411
4. máj 2020

Ahojte ,zakladam temu, prosím neukamenujte ma 🙂 prečítala som si tu samozrejme strašne veľa podobných tém, ale potrebovala by som radu od niekoho kto mal podobný problém a ten je:
Ms som mala 7-10.4., ovulacia prebehla 19.4. Plodné dni som mala od 17.4... Mala som ovulacny hlien . Snažili sme sa naplno. Potom 27.4. som mala bolesti ako na mrchu ale riadne a hnedý vytok, ale len ked som sa utrela a troškou krvi.mala som velke zavrate Odbtedy nič. Test som si robila 30.4. negatívny...Ms mala prísť 3.5. mam pravidelný cyklus a vždy príde ako ma a niekedy aj skôr. Odmalička trpim na zápaly obličiek a viem ze aj cez prechladnutie mi vždy mrcha prišla načas.. strašne často cikam ,nemám žiadny vytok,sem tam bolia krize, brucho nie.iba v posve ma sem tam pichne. A vo vajecniku .Bazalnu teplotu mám už 4.deň 36,7-36,8... kedy si myslíte že mám spraviť test aby niečo ukázal. A ešte jedna vec .stále mám pocit vzrušenia ale stale

hederamonstera
4. máj 2020

@lily411 kludne si ho urob aj dnes
A bazalnu teplotu mas rovnaku od ovulacie?

lily411
autor
4. máj 2020

@hederamonstera skúsim teda zajtra ráno. Áno drží sa mi takto . Aj dnes ráno bola 36,7 .. môžem mať opozdenu ms ,len toto som nikdy nemala preto som taká neistá a som po 4.neúspešných ivf takže preto si myslím že tehu je vylúčené :/

hederamonstera
4. máj 2020

@lily411 no ak sa ti od ovulacie drzi teplota, tak je to celkom dobra nadej ;) drzim palce.

lily411
autor
4. máj 2020

@hederamonstera bodaj by si mala pravdu .. sem tam ma aj oblicka zaboli:/ .. bojím sa toho testu pravdu povediac ,ale myslím že už by mal aspoň niečo ukázať🙂

hederamonstera
4. máj 2020

@lily411 neboj sa🙂

lily411
autor
4. máj 2020

@hederamonstera ďakujem za podporu 🙂 dám vedieť

lily411
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katulka1141
5. máj 2020

@lily411 ten hnedy vytok a troska krvi nohlo byt aj uhniezdovanie. Drzim palce❤️

lily411
autor
5. máj 2020

@katulka1141 spusta sa mi ms ,test negatívny, tak asi nie :/ .. nevadí, je to tak ako ma byt ... ale ďakujem pekne 🍀❤

hederamonstera
5. máj 2020

@lily411 to ma mrzi :/ ale vies ako sa hovori, na dobre sa caka...tak vase dieta bude mega dobre !! 🙂)) a aj nase :D

katulka1141
5. máj 2020

@lily411 to ma mrzi. ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre