Baby v noci sme mali pohlavný styk a manžel to spravil rovno do mňa. Kukala som kalendár a mala by som mať dnes ovuláciu. Kúpila som si aj ovu test a vyšiel pozitívny, dokonca aj ten po zobratí tabletky po. Tabletku som zobrala medzi 12:00/13:00 a styk sme mali okolo 1:00 v noci. Nemáte niektorá skúsenosť, či tabletka zabrala aj tak? Keď sa podarí nebudeme z toho robiť paniku, ale rada by som šla už do práce, takže by bolo lepšie teraz nemať mimčo. Ďakujem.
Tabletka chvíľku po styku teda tich par hodin by mala zabrat ako jste si robila ten test lebo pozitivni test na tehu se robi 3 dny po styku lebo takto rychlo po styku ti to nedokaze odhadnut ci jsi ci niesi ;) ...
@mimimiruska bol to test na ovuláciu nie na tehotenstvo ;)
@zirafa112 jaj aha prepacte ...mala som isty problem vzala som tabletku t rosku neskor lebo bol vikend a zabrala nebola som tehu skuste test uvidite 🙂 ....
@mimimiruska tehotenský test sa robí až keď mešká menštruácia, nie 3 dní po styku, pretože vajíčko sa oplodnuje 14 dní
@ikaros332 no tak me pani gynda vravila ze po 3 dnech mi relativne ukaze ci som ci nie...
@ikaros332 ked viem ze to partner do me dal v case ovolucie ;)
@mimimiruska tak to nech gynda odovzda titul. Za tri dni sa ani vajíčko poriadne neoplodni a nie to ešte aby bolo uhnizedene 😂😂😂
Poznám pár,kde sa im počas ovulácie pretrhol kondóm,žena hneď ráno užila tabletku po a aj tak ostala tehotná.Skús pohľadať,bolo tu o tom viac diskusií.
@zirafa112 Ak nechcete mimčo tak prečo sa robi do Vás ? Prečo nepoužívate ochranu popripade Antikoncepciu/teliesko ? Alebo si stačí dávať len pozor 😅
@simona1998 tak on si dáva pozor, ale teraz sme boli po svadbe opitý, aj by som povedala, že dosť opitý (normálne nepijeme) 🤦 no a vraj som povedala, že chcem bábo. Ako však nič sa nestane ak by sa aj podarilo, ale rada by som šla už do práce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemuselo sa ani zadarit hneď na prvý krát, a pokiaľ ste si dala tabletku po, tak ja si myslím, že určite z toho nebude babo.