Ahojte baby, mala som ovuláciiz pred 7 dňami, dnes som mala ráno na toaletnom papieri ako keby plodný hlien a bol trochu do ružová ako kwby malo krvi v ňom bolo odbtedy ale nič mohlo úst o uhniezdenie?
@evulincula neskumala ale keďže som mala par kvapiek aj na nohavickach, predstav si, že som si to všimla
@evulincula asi si len nemala dovod 🙂 je to uplne normalne sledovanie cyklu a hlien (ci chybajuci hlien, pocit sucha, mokra atd) su vsetko priznaky, ktore mnohe a mnohe zeny dokladne sleduju - kvoli poznaniu cyklu, gyn zdraviu alebo aj priznakom tehotenstva
asi uz len vydrzat tie nejake 3 dni a urobit si test, pripadne pockat do terminu MS, bo kazda zena moze mat inu skusenost
@janetinka27 dakujem si veľmi milá!
Toto, čo popisuješ bolo u mňa práve implementačné špinenie. Už som bola smutná, že asi začína skôr MS, lebo ma aj bolelo podbruško, k tomu to ružové špinenie. No a teraz tu moja slečna beha okolo mňa a žerie mi nervy každý deň 😃 Držím palce 😊❤️
ja som tiež takto mala uhniezdenie ale naozaj treba počkať, každá sme iná 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak to by ma zaujimalo, ze ako si na toto prisla? doteraz som teda neskumala, co mam na papieri :D a aj keby som si tam nieco podobne nasla, ani by mi nenapadlo, ci to ma nieco spolocne s "uhniezdenim"