Ovulácia a možné tehotenstvo

macusiq
3. máj 2015

ahojte baby, prosim o vase nazory. mam vacsinou 28 dnovy cyklus. niekedy 27 a niekedy 29. kedze ovulacia by mala nastat na 14 den cyklu a moj partner bol v praci, milovali sme sa naplno 2 dni po ovulacii. den po tom som mala vytok a bolesti, ktore by som prirovnala k pravej ovulacii. chcela by som sa vas spytat, kedy mavate ovulku vy? teraz je to uz 5 dni po tom co sme sa milovali naplno a brucho ma boli stale, mam aj ruzovo hnedy vytok a citim strasnu nevolnost pocas jazdy autom. som 6 dni pred mrchou, tak pevne dufam ze sa nedostavi 😒 🙂

macusiq
autor
4. máj 2015

To vazne ziadna mi nevie poradit???

nikola599
4. máj 2015

@macusiq ahoj ja ti odpoviem co tu pises o tých nevolnostiach a tak to by bolo skoro na tehotenstvo prvé nevolnosti zacinaju 6 tyzdni a vysie počkaj 10 dni a skus si spraviť tehotensky test mal by ti niečo ukázať ten vie už po 10 dňoch zistiť tehotenstvo. Ovulaciu býva na 14 deň po menzese tak som ja mavala

rosa20
14. máj 2015

@macusiq ahoj.ovulaciu mavam tak 12-15 den a niekedy mavam take bolesti, ze ledva sedim. sem tam mi byva na vracanie, nieco ako ranna nevolnost, sem tam celodenna.a uz som zazila aj taku silnu, ze aj kvapka krvi bola. ale v poslednom case mavam ovulaciu na oboch vajecnikoch, cize zacne napr. 12ty den jednym vajecnikom a o 2 dni na druhom bolesti...no radost

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre