Ahojte dievcata.ake mate skusenosti escapelle a ovulacia?podala som ho do 2h.velmi som z toho nesvoja.uz je 6 den a nic citala som ze zena moze dostat ms.mala som aj zvlastny hnedy hlien ked sa nehoda stala.dakujem vopred za vsetky odpovede💜
@babushkaem predpokladam ze som mala ovulaciu.sice kalendar mi ukazuje den pred zacatim plodnych dni ale mala som hnedy tahavy vytok.ja mam velmi rozhadzany cyklus.
@babushkaem niekey mi pride menstruacia skor inokedy mi meska dva tyzdne mam to tak cely zivot a to Uz niesom najmladsia mam po 30 tke
@eva119 a teda pouzila si ju po nechranenom styku alebo na privolanie menzes? Lebo ja som pochopila ze na privolanie menzes co je cele zle. Je to obrovska naloz hormonov a sama o sebe ta tabletka rozhadze cyklus statne. Takze nevies na com si, kym nepride. Ak chces na upravu cyklu, ja som si v druhej polke od 16dc 10 dni vkladala rano vecer 1 utrogestan a do 4 dni po dobrati vzdy dosli.
@eva119 ono je to takto ťažko, lebo to môže byt hocičo, ale ak si mala ovulaciu, ak teda reálne prebehla, tak escapelle nezaberie :/ a nie je pravidlo, že dostaneš MS, ja som tiež nikdy nedostala a mala som ju dva krát v živote. Niektorým babám to úplne rozhádže cyklus, čiže jedine čo ti ostatava je počkať a budúci týždeň si urobiť test 🥹
@babushkaem dostala som menstruaciu na 7 den od uzitia.🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A keď sa stala nehoda, v akej fáze cyklus si bola??