Ahojte babulky. Mam otazocku. Mozem byt tehotna ked sa moj chlap moc smazil? Menstruaciu som mala 1. Maja. Dlzka je 9 dni a cyklus ani netusim... nepravidelny. Ale podla kalendara mala som mat plodne dni od 7 do 11. A dnes je 12 uz. Sex sme mali 6. Ale ide o to... ze som si robila ovu testy 7,8,9 a vsetky boli take ze jedna silna a jedna slaba... ja tomu nechapem. Poradite mi prosim?
@mimka314 ahoj.dnes je to len 7 den od styku. Tak test by este asi nic neukazal a ani doktor. My sa o babo moc nesnazime kedze mam doma uz jednu babulku. Ake boli by sme radi kedy sa podarilo... ale ja vobec nechapem tym ovu testom... ako mozu byt pozitivne vsetky a 3 dni po sebe....
@katarina5194 ak sa moc nesnazite, vyhoď ovulacne testy a užívaj si život. Načo sa takto kontroluješ?
@hettinka pretoze som bola zvedava mam ovulaciu tak ako mi ukazuje kalendar.
@katarina5194 ms si mala od 1.5.? A trvala 9 dní? Či zle som pochopila...
Inak ovulačné testy ti ale vyšli negatívne, keď spomínaš, že druhá čiarka ti vyšla slabšia.....
@lilyianka ano ms som mala 1.maja a trvala 9 dni.... ale ovulavia je v 10 den od prveho dna ms nie? Ja mam dost nepravidelny cyklus.
@katarina5194 nepravidelný znamená dlhý či krátky cyklus?
A ovulácia nemusí nastať 10dc... vacsinou to byva v strede cyklu, ale môžeš ju mať aj posunutú čiže aj na začiatku alebo aj pri konci cyklu...
@lilyianka nepravidelny? Niekdy trva 28 niekedy 30 niekedy 31....
@katarina5194 tak toto nepravidelný cyklus nie je....nepravidelny by si mala ak by ti trval napr 28-45dni...ze by si mala veľké rozpätie...jeden či dva dni je nič
@lilyianka tak potom kedy mam plodne dni
@lilyianka prepac za sproste otazky ale pri mojej malej som ani nevedela ze som tehotna
@katarina5194 tu nikto nevie, kedy máš plodne dni. Ja som mala Napr. Pri 2. tehotenstve plodne dni na konci menzesu, teda 5. deň cyklu ... vtedy som otehotnela (jediný možný termín) po mesiacoch márneho snaženia hlavne v strede cyklu.
Podla mna pokial nie si v situácii, že chceš nutne otehotnieť, nemala by si tak siliť a milovať sa vtedy, kedy máte chuť. Presný dátum ovulácie vedieť netreba.
@hettinka nesnazime sa a ani to nenutime ale keby sa podarilo tak by to bolo stastie a velka radost
@katarina5194 každá žena môže mať plodné dni inokedy...neda sa presne povedať, že vtedy a vtedy...ako som už písala vyššie, môžeš mať ovuláciu v strede cyklu, ale aj na konci či na začiatku
@lilyianka no pri malej som mala asi na konci ms lebo som mala koniec ms a v tedy sme mali styk... ale to je uz skoro 6 rokov do zadu... ved uvidime 😃 este jedna otazocka keby je najlepsie robit test... po kolkych dnoch.... ci racej pockat do ms a ked bude meskat tak potom asi vsak... to je najistejsie
Plodne dni mozes mat akokolvek. Ja som mala ms 18.3. a otehot som tak 14, 15.4
@katarina5194 najlepšie je test robiť v čase meškania ms....
Takze to znamena ze mam pravidelny 28dnovy cyklus?
Takze ho mam pravidelny 28dnovy?
@katarina5194 najlepsie bude, ked sa spytas dr.Keby to bolo take jednoduche s ovul tak by kazda vedela preco nemoze moze oteh.To je zlozity proces.Prav cyklus je od 28 do 35 s 5 az 7 dnovym krvacanim.Ovulku mozes mat hocikedy teoreticky, vid ja.Aj ked mas ovulku nemusis otehot.Zavisi to aj od inych faktorov.
@meandbaby ved ja viem.... len vies.....dieta je dar a ja tuzim po druhom.
@katarina5194 ano, chapem.Ja som cakala 3 roky na prve, takze tuzbu doverne poznam.Vela stastia.
@meandbaby ale zase chapem aj na druhej strane. Ked sa clovek snazi tak to nepride. Pride to necakane.. ale dnes je to len 8 den od styku a ja som strasne unavena. Prespala by som aj cely den. Par dni po tom ma pobolievalo aj pod bruchom a aj mechur.bolo mi zle. A teraz som taka nafuknuta 😄😄 ako balon 😄😄. Ale prsia ma nebolia. Vyhadzala som sa strasne na tvary. Nechapem tomu. Ci sa nieco deje alebo je to iba v hlave. 😃😃 bola som nedockava a robila som si test v piatok a v nedeli ale nic. Asi je to este skoro.
@katarina5194 mne to príde tak, že tak moc chceš, až máš pocit, že máš príznaky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katarina5194 ahoj, či môžeš byť tehotná? To je ťažko povedať na to jak to opisujes, utekaj k doktorovi... Ja sa s mojím tiež snažím otehotnieť a teda on naviac 😊 tie plodné dni podľa kalendara, neviem no niekedy to není podľa kalendárov, každý organizmus si robí s telom čo chce... Mi to skúšame každý deň aj viac krát do dňa... Skúšajte to aj vy, lebo fakt to nemusí byť presne podľa kalendára, tie plod. dni.... Aj ja som si robila tie ovulacne testy.... A tam to máš napísané na zadnej strane obalu alebo v návode kedy máš plodné dni... Treba sa v Tom vyznať....