Ovitrelle - mešká mi menštruácia

annaorackova
29. nov 2022

Ahojte baby som 2tyžne po Ovitrelle na 9 deň som si robila test a vyšiel pozitívny potom som o dva dni zas urobila a vyšiel negatívny 😔 + ktomu 6 dní mi menštruácia mešká myslíte že to je z injekcie

sense
29. nov 2022

Ak si na 11 den mala už test negatívny a ms nedošla správ tehu test znova, možno sa zadarilo

janetinka27
29. nov 2022

ahoj, po ovitrelle byva niekedy test pozitivny aj na 9. den, pozri si pribalovy letacik.
ja si picham ovitrelle kazdy mesiac a v den MS mam uz test negativny, u kazdeho je to inak.
a kolko si presne po pichnuti ovitrelle? ak dva tyzdne, tak ti MS este nemeska.
uzivala si po pichnuti aj nejaky progesteron?

annaorackova
autor
29. nov 2022

@janetinka27 6.11 som si pichla injekciu ne žiadny progesterón som nebrala

annaorackova
autor
29. nov 2022

@sense skúsim si zrobiť test a dúfam že sa po 5tich rokov zadarí😔

ninka99865
29. nov 2022

@annaorackova 6.11? To je už dosť tri týždne aj niečo.. brala si aj clostyl/ letrozol pred tým?

annaorackova
autor
29. nov 2022

@ninka99865 clostyl mám nasadeny od 3 dňa MC 5dni 2×denne

janetinka27
29. nov 2022

@annaorackova a mala si aj potvrdenu ovu? alebo aspon sledovany folikul?
ja som raz brala clostyl a narastol folikul, pichla som si ovitrelle.
ale potom som ho brala druhykrat a ziadny folikul tam nenarastol, takze ovitrelle som ani nepichala.
ak nebola ovu, potom moze kludne krvacanie meskat, pretoze bez ovu nie je progesteron a ty si nasledne ani ziadny progesteron neuzivala.
tazko povedat, lebo by sme museli vediet, ci bola ovu

annaorackova
autor
29. nov 2022

@janetinka27 hej mala som sledovaný folikul bola som s priateľom na vyšetrenie v Košiciach ovulačne testy som si urobila a mala som pozitívne ta si myslím že som ovulaciu mala

ninka99865
29. nov 2022

@annaorackova tak potom sa ti kvôli hormónom mohol umelo natiahnuť cyklus. Počkaj a keby neprichádzala tak smer vyvolavacka

annaorackova
autor
29. nov 2022

@ninka99865 hej uvidíme keď nepríde dnes ani zajtra pôjdem u gynekológa

ninka99865
29. nov 2022

@annaorackova a skús ešte ten tehu test 🙂

annaorackova
autor
29. nov 2022

@ninka99865 skočím do lekárne si ho kúpiť a ráno si urobím uvidíme no ale barz sa mi nechce lebo pokaždom teste so sklamaná 😔

janetinka27
29. nov 2022

@annaorackova ak si teda mala odsledovanu ovu a po ovitrelle folikul praskol, tak si naozaj kup ten test 🙂 drzim palce

ninka99865
29. nov 2022

@annaorackova to poznám. Držím prsty 🍀

annaorackova
autor
29. nov 2022

@ninka99865 ďakujem uvidíme 😔

annaorackova
autor
29. nov 2022

@janetinka27 vďaka 😔🙏

alexkarina
31. mar 2023

@annaorackova ahoj ako to dopadlo ? prišla ti menštruácia. ja akurát riešim niečo podobné a teda ešte čakám ci príde menštruácia. včera mala prísť menštruácia po clostylgyt a ovitrelle ,rano som mala špinenie hnede s dosť veľa hlienu . nikdy som.takto po týchto liekoch nesplnila pred menštruáciou.

jasminakotlarova9
18. nov 2023

Ahoj môžem sa spýtať 30.10 bol pichnuti ovitrelle potom od 1.1 som brala utrostan a potom 15.11 bol spravený tehu test ale negatívny kedy by mala prísť menstrucia mala niekto s vás niečo podobné za odpoveď vopred ďakujem a ešte utrogestan som brala do 16.11

ninka99865
18. nov 2023

@jasminakotlarova9 vysadis utrogestan a ms príde do pár dni 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre