Ahojte baby som 2tyžne po Ovitrelle na 9 deň som si robila test a vyšiel pozitívny potom som o dva dni zas urobila a vyšiel negatívny 😔 + ktomu 6 dní mi menštruácia mešká myslíte že to je z injekcie
ahoj, po ovitrelle byva niekedy test pozitivny aj na 9. den, pozri si pribalovy letacik.
ja si picham ovitrelle kazdy mesiac a v den MS mam uz test negativny, u kazdeho je to inak.
a kolko si presne po pichnuti ovitrelle? ak dva tyzdne, tak ti MS este nemeska.
uzivala si po pichnuti aj nejaky progesteron?
@janetinka27 6.11 som si pichla injekciu ne žiadny progesterón som nebrala
@sense skúsim si zrobiť test a dúfam že sa po 5tich rokov zadarí😔
@annaorackova 6.11? To je už dosť tri týždne aj niečo.. brala si aj clostyl/ letrozol pred tým?
@ninka99865 clostyl mám nasadeny od 3 dňa MC 5dni 2×denne
@annaorackova a mala si aj potvrdenu ovu? alebo aspon sledovany folikul?
ja som raz brala clostyl a narastol folikul, pichla som si ovitrelle.
ale potom som ho brala druhykrat a ziadny folikul tam nenarastol, takze ovitrelle som ani nepichala.
ak nebola ovu, potom moze kludne krvacanie meskat, pretoze bez ovu nie je progesteron a ty si nasledne ani ziadny progesteron neuzivala.
tazko povedat, lebo by sme museli vediet, ci bola ovu
@janetinka27 hej mala som sledovaný folikul bola som s priateľom na vyšetrenie v Košiciach ovulačne testy som si urobila a mala som pozitívne ta si myslím že som ovulaciu mala
@annaorackova tak potom sa ti kvôli hormónom mohol umelo natiahnuť cyklus. Počkaj a keby neprichádzala tak smer vyvolavacka
@ninka99865 hej uvidíme keď nepríde dnes ani zajtra pôjdem u gynekológa
@annaorackova a skús ešte ten tehu test 🙂
@ninka99865 skočím do lekárne si ho kúpiť a ráno si urobím uvidíme no ale barz sa mi nechce lebo pokaždom teste so sklamaná 😔
@annaorackova ak si teda mala odsledovanu ovu a po ovitrelle folikul praskol, tak si naozaj kup ten test 🙂 drzim palce
@annaorackova to poznám. Držím prsty 🍀
@ninka99865 ďakujem uvidíme 😔
@janetinka27 vďaka 😔🙏
@annaorackova ahoj ako to dopadlo ? prišla ti menštruácia. ja akurát riešim niečo podobné a teda ešte čakám ci príde menštruácia. včera mala prísť menštruácia po clostylgyt a ovitrelle ,rano som mala špinenie hnede s dosť veľa hlienu . nikdy som.takto po týchto liekoch nesplnila pred menštruáciou.
Ahoj môžem sa spýtať 30.10 bol pichnuti ovitrelle potom od 1.1 som brala utrostan a potom 15.11 bol spravený tehu test ale negatívny kedy by mala prísť menstrucia mala niekto s vás niečo podobné za odpoveď vopred ďakujem a ešte utrogestan som brala do 16.11
@jasminakotlarova9 vysadis utrogestan a ms príde do pár dni 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak si na 11 den mala už test negatívny a ms nedošla správ tehu test znova, možno sa zadarilo