Ovitrelle injekcia po IUI

26. máj 2021

Ahojte. Chcem sa opytat. Mam uz treti krat ovitrele injekciu.
Prvy krat:testovala som 7 den po pichnuti a testy uz boli negat.
Druhy krat:testovala som 8den po pichnuti a testy tiez boli negat. Treti krat: testovala som 8 den po pichnuti a na teste //. Som po IUI.

Myslite, ze to moze byt este ovitrelle, ze tento cyklus by sa spraval inaksie? Viem je to este skoro a nema sa testovat skor ako po 10dnoch. Ale tuzba je silnejsia.

hederamonstera
26. máj 2021

Ma sa testovat na 14. den. Moze to byt ovitrelle, malokedy ukaze tehotnym test na 8. den dve ciarky.

autor
26. máj 2021

@hederamonstera viem kedy sa m testovat. Len som chcela vyskusat, ci ho uz mam vyprchany. A kedze dvakrat som na 8den mala negat testy, tak som ratala s tym, ze bude uz vyprchany.

hederamonstera
26. máj 2021

no tak ti ostava len vydrzat a uvidis, ci sa ti to potvrdi alebo nie. Ale ako som pisala, na 8DPO maaaalokedy ukaze test dve ciarky.

nafka0483
26. máj 2021

8 dni po IUI je ako 8 dni po klasickom styku, cize ak sa vajicko oplodnilo, tak teraz niekedy doputovalo do maternice a uhniezduje sa (to trva asi 5-7 dni), po uhniezdeni zacne produkovat HCG a chvilku trva kym je take vysoke, ze ho dokaze zachytit test z mocu.

Ked si uz chcela testovat skor ako je odporucane, tak si mohla od zaciatku - videla by si ci ti testy blednu a teda sa ovitrelle vyplavuje a potom zas silnie, cize sa zas zvysuje hcg - uz tehotenstvom.
Alebo potom cakat do 14teho dna.

Takto si sa zbytocne znervoznila, lebo nikto ti nepovie, ci je ten vysledok relevantny - mas to presne 50:50 ze je to este ovitrelle, pretoze teraz sa ti odburava pomalsie, alebo je to uz tehotenstvo.

Drzim ti palce.

karin04
26. máj 2021

Skus pockat 2-3 dni a sprav zas test 🙂 drzim silno palce 🍀

autor
26. máj 2021

Baby a viete mi prosim niektora poradit?..... tento cyklus mi v care predpisali Estrofem, ktory uzivam.... moze ten sposobit to, ze sa mi bude dlhsie drzat ovitrele v tele?predpisovali mi ho na nizku sliznicu a po iui povedali, ze ho mam stale uzivat.....

nafka0483
26. máj 2021

Nie, to nie je hcg hormon.

autor
26. máj 2021

@nafka0483 lenze som mala tu ovitrele injekciu a ta obsahuje HCG. A kedze uzivam aj estrofem, tak ten estrofem moze tu hladinu HCG (z ovitrelu) udrzovat dlhsie v tele?

nafka0483
26. máj 2021

Nie, nemoze, estrofem s tym nic nema.

autor
26. máj 2021

@nafka0483 okey, dakujem za info 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre