Otehotniem 6 dni pred menzesom?

adika2100
5. dec 2020

Žienky prvý krát píšem tu že nám nejaký problém mám pravidelny cyklus 26dnivy cize ovulka niekedy v strede ,mala som styk kde sa partner ani koli opitosti neurobil ,podľa mojho kalendára som bola týždeň po ovulácii,no dnes mi mešká 2 deň čo nezvykne ,,brucho má bolí už tretí deň a až dnes ráno kvapka krvi ale je večer a ešte sa to nespustili😑môžem byť tehotná ak keď nemal erekciu?som dnes 8dpo včera test nič aj keď viem že to by bolo skoro ,len sa utesujem že som nemala plodné dni a že sa ani neurobil ale predsa môže byť posunutá ovulácia a kvapôčky lásky 😟

sisa_s
5. dec 2020

A naco chrapes s opitym bez ochrany, ked nechces dieta...a dalsia zahada - styk bez erekcie...

adika2100
autor
5. dec 2020

@sisa_s no tak ďakujem za urážku,je to priateľ s ktorým som 9 rokov a mám už dve deti tak ďalšie nechceme čo je na tom ,pýtam sa na skúsenosti ,do teraz som sa tak chránila že je to ok ak spíme mimo plodných dní...no na otázku si neodpovedala

sisa_s
5. dec 2020

@adika2100 plati styk=moznost otehotnenia...ak nemas dokonale odsledovanu ovulaciu (co z prispevku tusim, ze nie), tak mozes otehotniet samozrejme, pretoze nevies na 100%, kedy prebehla... Nikto ta tu neuisti, ze naisto tehotna nie si...

adika2100
autor
5. dec 2020

@sisa_s no keďže mám pravidelne ms tak sa riadim podľa toho že ovulka je v strede cyklu a plus k tomu že sa ani nespravil ....len ma zarazila tá krv ráno a že sa to nerozbehlo a meskajuca ms dva dni čo není zvykom

amelia000
5. dec 2020

@adika2100 vies ze aj ja mam previdelnu ms a ovu mam hned po ms a nie v strede cyklu?

adika2100
autor
5. dec 2020

@amelia000 no skôr by som aj ja povedala že ju mám skôr ale 6 dni pred ms asi nie...no tak len dúfam že sa mi to neposunuo nechápem len tomu krvácaniu trošku krvi ráno a do teraz nic

nela6
5. dec 2020

@adika2100 ja som mala pravidelnú ms asi 15r a jedneho mesiaca sa to to zmenilo... a ziadny suvis s tehotenstvom, proste sa stalo... neda sa tym riadit vobec

majamat
5. dec 2020

ja mam uz 40+ a co motem povedat je, ze presny cyklus neznamena presny pocet dni. napr. 28. skor by som povedala, ze je to +/-1den. z toho vyplyva, ze 2 dni meskania uplne za meskanie nepovazujem. ak si mala krvavy vytok, je tu moznost, ze mas v tomto cykle menej progesteronu ( tusim vtedy sa to stava ) a nez sa ti spusti, mozes mat krvavy vytok. ja vdaka veku to mavam kazdy cyklus.

martina1201
5. dec 2020

@adika2100 ahoj, zapracovať mohli aj stresy ohľadom možného tehotenstva, podľa mňa sa ms spustí do pár dní a tehotenstvo to nie je....

balkica
5. dec 2020

S prvym som otehotnela 2 dni pred ms a s druhym hned po ms asi 3 dni. A cyklus som mala pravidelny 👌 Nespoliehajte sa na to, ked uz nechcete dalsie dieta 🙏

himedzi
6. dec 2020

Nie, neboj sa. Ak si ovuláciu cítila v strede cyklu, určite tehotná nie si. Okrem toho partner sa nespravil, ako si písala. A namiesto erekcie si asi myslela ejakuláciu, lebo bez erekcie by ste styk mať nemohli. 😁😁

sabina_00
6. dec 2020

A mali ste vlastne sex? Nemal erekciu ani sa nespravil.🤔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre