Žienky prvý krát píšem tu že nám nejaký problém mám pravidelny cyklus 26dnivy cize ovulka niekedy v strede ,mala som styk kde sa partner ani koli opitosti neurobil ,podľa mojho kalendára som bola týždeň po ovulácii,no dnes mi mešká 2 deň čo nezvykne ,,brucho má bolí už tretí deň a až dnes ráno kvapka krvi ale je večer a ešte sa to nespustili😑môžem byť tehotná ak keď nemal erekciu?som dnes 8dpo včera test nič aj keď viem že to by bolo skoro ,len sa utesujem že som nemala plodné dni a že sa ani neurobil ale predsa môže byť posunutá ovulácia a kvapôčky lásky 😟
ja mam uz 40+ a co motem povedat je, ze presny cyklus neznamena presny pocet dni. napr. 28. skor by som povedala, ze je to +/-1den. z toho vyplyva, ze 2 dni meskania uplne za meskanie nepovazujem. ak si mala krvavy vytok, je tu moznost, ze mas v tomto cykle menej progesteronu ( tusim vtedy sa to stava ) a nez sa ti spusti, mozes mat krvavy vytok. ja vdaka veku to mavam kazdy cyklus.
@adika2100 ahoj, zapracovať mohli aj stresy ohľadom možného tehotenstva, podľa mňa sa ms spustí do pár dní a tehotenstvo to nie je....
S prvym som otehotnela 2 dni pred ms a s druhym hned po ms asi 3 dni. A cyklus som mala pravidelny 👌 Nespoliehajte sa na to, ked uz nechcete dalsie dieta 🙏
Nie, neboj sa. Ak si ovuláciu cítila v strede cyklu, určite tehotná nie si. Okrem toho partner sa nespravil, ako si písala. A namiesto erekcie si asi myslela ejakuláciu, lebo bez erekcie by ste styk mať nemohli. 😁😁
A mali ste vlastne sex? Nemal erekciu ani sa nespravil.🤔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A naco chrapes s opitym bez ochrany, ked nechces dieta...a dalsia zahada - styk bez erekcie...