Baby da sa otehotniet ked sa pri anale chlap do mna urobi? Lebo kamarat tvrdi,ze ano a nedavno so citala ze nejaka zena tak otehotnela lebo,ze jej chybala nejaka prepazka ktora oddeluje tu cast od vajecnikov
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ak by si mala rektovaginalnu fistulu, uz by si to davno vedela 🙂 su to velmi neprijemne priznaky, chronicke zapaly atd...takze sanca je minimalna, ze si prave ty tato vyvolena, ktora otehotnie pri analnom styku 😉
No zaujimave temy na rodinne slavnosti 😂 mozne to velmi nie je , jedine ze by sa to dostalo kam netreba.
Nechybalo jej nic, najdi si cez google. Ide o vzacnu vec a keby si to mala, vedela by si to... Sanca je minimlana otehotniet pri as
Omluvam sa nevsimla som co som klikla.
@gladys_07 ani radsej nechcem vediet 😂
prepazka od vajecnikov , kamarat je odbornik v nejakom novom gynekologickom smere
tak už som tu čítala naozaj všetko. Mali tých sopliakov poslať do školy od 1.6. a fúknuť im písomky z toho, čo sa počas voľna naučili
A čo tak možnosť otehotnieť keď to prehltnes? 🤔 😂😂😂😂😂
teoreticka moznost existuje, ak ejakulat stiekol do oblastia vstupu do posvy.
Keď ti to pustí do čreva, asi ťažko to prejde inde. Vidím, že "vaječníkové kráľovné" dnes na modrom koníkovi zasa perlia.😅
Opytaj sa svojho lekara....😀
@sandrika1986 😂😂 chcela by som vidieť ako sa ten lekár zatvari
Bože milý, ten kamarát asi biológiu úplne vynechal. Áno, existuje anomálie, alebo fistuly, ale to by si dávno vedela, že takú poruchu máš, a bola by si riadne sledovaná, operovana a podobne. Za normálnych okolnosti je nemožné otehotniet cez konečník, čo myslí ten kamoš, že spermie prelezu cez črevo a zapnú GPS do vajickovodov, prerubu sa cez stenu a oplodnia ta? 🙈🙈🙈. Väčšia blbina by už bola len, že by ti tvrdil, že aj po oralnom sexe je možné otehotniet.
Nie nedá sa to. Kamarát sa asi dobre bavil na tebe.
Bože toto je taka blbosť. Nie nemôžeš pri anale otehotnieť. Ty a hlavne tvoj kamarát si naštudujte ako funguje rozmnožovanie a všetky tie záležitosti okolo. Normálne mi rozum zástava 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hrubé črevo končil inou dierou ... čo dodať 🙊🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️😃
Neboooj neotehotnies 😊 dalej si uzivaj kakačovy sex 😉😉😉 ked ta bavi 😁
No ja osobne si myslím, že je to veľmi ťažké. Keby niekomu niekde chybala prepážka, tak sa jej spracovaná potrava dostáva do ženského ústrojenstva a to by bolo asi na infekciu ak nie otravu krvi. Čo sa týka sexu ako takého, prerušovaného-nechraneného, lekári ti povedia, že je možné otehotnieť aj bez toho aby sa aktívne ejakuloval dnu muž a teda vraj stačí kvapka, ktorú muž vylučuje počas vzrušenia ale buďme k sebe úprimné.... Urobiť miminko je ťažšie ako sa zdá. Ženy snažilky sledujú svoje dni a aktívne robia so svojimi partnermi všetko pre to, aby ostali tehotné a aj tak sa nedarí. Takže... Ak by si otehotnela, tak ti bude asi 99% žien snažiliek závidieť. Sama viem, aké náročné je spraviť mimčo, nechránený styk so všetkým ako má byť prevádzame už nejaký ten piatoček a stále nič popri tom sme obaja zdraví a v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
preco, preboha, je toto v skupine rodinne slavnosti?? 😂