Otehotnenie v deň ovulácie

14. aug 2023

Je mozne otehotniet v den ovulacie. Citila som bolesti praveho vajecnika vcera od 5tej vecera. Sex sme mali vecer o 22. Nie je to neskoro uz? Nemali by tam čakat uz na vajicko????

zmrzlinka2021
14. aug 2023

vajko od ovulky je vraj oplodnitelne do cca 12 hodin

autor
14. aug 2023

@zmrzlinka2021 a stihnu to? ……

autor
14. aug 2023

@zmrzlinka2021 skor nie… viem mali by tam uz čakat…. No co uz

petamich
14. aug 2023

akoze stihnu to 🙂 vsak nejdu peso na Madagaskar, jasne, ze je to realne a ano vela zien tak urcite otehotnelo, navyse to, ze ta bolel vajecnik nevyhnutne neznamena, ze prave v tej sekunde sa uvolnilo vajicko, takze to okno moze byt niekde uplne inde, hlavne nestresovat, ludia naozaj nefunguju, ze ovulujem, rychlo prid z roboty a skoc na mna 😄 a deti sa rodia

clori
14. aug 2023

neboj, je to v poriadku, stale maju velku sancu to stihnut. skus sa na to vypocitavanie presneho casu neupinat a ber to viac sportovo. hlavne, ze ste sex mali 😉

autor
14. aug 2023

@petamich tak ale my sa uz asi 3 roky nechranime 🙈…… ja len hladam tu podporu… nic viac. Pravdepodobne zas pride ms takze tak…..

autor
14. aug 2023

@clori 😀 oki snazim sa….

joesvk
14. aug 2023

Podľa mňa by to mohlo vyjsť 🙂

clori
14. aug 2023

a ked sa 3 roky nechranite, uz ste to riesili aj s lekarmi, ci este si nad tym neuvazovala?

autor
14. aug 2023

@clori jasne… mame pobehanych vsetkych. Sme zdravi…

sara07
14. aug 2023

ja som mala sono na prehliadke mi vraví no včera ste mali ovulaciu a tehotna som nebola otehotnela som 1 den menzesu proste o pol roka

clori
14. aug 2023

ktorych vsetkych? skus popisat 🙂

autor
14. aug 2023

@sara07 nerozumiem…

autor
14. aug 2023

@clori hemato, spermiogram, sono, endo, hyfosy…

sara07
14. aug 2023

to že máš zrovna ovulaciu neznamená že otehotnieš,nemusíš proste

clori
14. aug 2023

mate aj reprodukcnu imunologiu a genetiku? spermiogram vam bol urobeny v akom rozsahu? a sono ake?

any_soj
19. aug 2023

Hladinu hormónov pred a po ovulácii ti bral tvoj doktor? Akú dlhú máš lutealnu fázu?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre