Otehotnenie v 13. deň cyklu?

12. máj 2021

Naposledy som otehotnela 16 deň cyklu viem to na 100% lebo v tom mesiaci sme to mali len raz ... noo a teraz sa muž spravil do mňa mam 13 deň cyklu a teraz sa trocha bojim že či môžem ostat tehotná ci nie.. menštruácia mam nepravidelnú ale nikdy nie skor ako 29 deň

deti95060810
12. máj 2021

áno môžeš...

petamich
12. máj 2021

ano mozes, kedze zrejme nevies kedy si ovulovala pokojn si mohla prave mat ovulaciu - mozes napr. ovulovat 14-15. den a tym padom by to sedelo aj na 13. den aj na 16. den to mozne oplodnenie, spermie pocas plodnych dni vydrzia 2-3 dni (niekedy aj 5) a ak ste zrovna trafili okolo ovulacie, sanca je relativne vysoka

nevenka
12. máj 2021

Ja som otehotnela v 14-ty den, sex bol 12-ty den (viem podla merania BT), a to som 2 roky mavala ovulaciu na 17-22 den cyklu. Spermie v plodnom hliene vydrzia aj 3-5 dni...Takze pravdepodobnost je vysoka.

denden77
12. máj 2021

muz sa zjavne neboji 😁

anjelicek26
12. máj 2021

Spermie dlho vydrzia a ovulacia sa zvykne poposuvat...takze ano, kludne mozes otehotniet.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre