Dobrý chcela by som sa opýtať s priateľom sme spolu strašne krátko a 10.2 sme trosku viac popili potom večer sme si nedali pozor mala som 3 dni pred ovuláciou je možné že by som bola pred otehotnením ? Tabletku PO som odmietla som proti tomu, tak isto aj proti antike a potratom
Vopred ďakujem za odpovede
@emma1721 ano je to mozne, jednak kvoli tomu, ze spermie za priaznivych podmienok preziju zopar dni a jednak ak si nahodou ovulovala skor (neviem podla coho sudis, ze si mala 3 dni do ovulacie, ak napr. podla nejakej appky, tak tam je ovulacia iba orientacne vypocitana na zaklade vstupnych a priemernych udajov ale vravim netusim), mozne to je ako pravdepodobne to veru netusim 🙂
Jasne Ved ked sa snazis o babo mas sa snazit den dva aj 3 pred ovulaciou. Mas tak 20-30% sancu na otehotnenie. Ale aj pri dokonalom nacasovani su tie sance iba 35% preto sa vacsina parou snazi o dieta niekolko mesiacov. Ale taki neplanovani .. tym sa naschval zadari skor 😁 neuraz sa ak si proti vsetkenu a s partnerom si velmi kratko co tak kondom? Byt single mama je super ale pre dieta by bolo idealne vyrastat s mamou a otcom v jednej domacnosti v milujucej rodine. Just a food for thought.
@miadi ďakujem pekne za odpoved áno kondomy sú možnosť ale my s priateľom to nejak nepoužívame a to že ak by som skončila tehotná a mala by som byt single mamina sa nebojím pretože priateľ sa tomu nikdy nepostaví ako zbabelec sám povedal že ak ostaneme tehotný už nám nezostáva nič iné ako sa tešiť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emma1721 áno, je to možné. Spermie vedia prežiť Max 5 dní v žene, samozrejme každým dňom schopnosť počatia klesá a aj keď sa trafí tesne pred ovulaciou, štatisticky je to tak, že pri cieleným styku zdravý pár otehotnie do 6 cyklov. Čiže závisí od veľa faktorov a myslím, že skôr nie ako áno. A teda - vďaka za tvoj postoj proti potratom v akomkoľvek štádiu vývoja dieťaťa ❤️ prajem ti veľa sily... Ak by si bola tehotná, možno sa ti zíde info - poradňa Alexis - vedia pomôcť aj veľmi konkrétne, ale aj "len" ako sa popasovať s neplánovaným tehotenstvom. Kľudne napíš aj mne, ak by si potrebovala podporu..