Otehotnenie pred menštruáciou

24. máj 2022

Ahojte.
Prepáčte ak riešim hlúposti.mala som s partnerom sex 3 dni pred menštruáciou.menštruáciu som dostala. bola taká ako stále, dosť silná.asi o týždeň nato ma bolelo podbruško.akurát som mala kamošku na návšteve tak som jej vravela, že ktovie či som sa neprechladila.ona mi hneď, že tehotenstvo a môže byť uhniezďovanie.vravela som jej, že nie, ale ona stále si svoje, že to môže byť aj napriek silnej menštruácii.mne to logicky vychádza, že už som mala po ovulácii a neplodné dni.trošku ma však zneistila lebo teraz by som bábätko nechcela.fakt je možné tehotenstvo v mojom prípade alebo to hodiť za hlavu?test som nerobila ešte je skoro aby bol pozitivny.tie bolesti trvali len jeden deň

jaskolka
24. máj 2022

Možnosť, že by, si bola tehotná, je prakticky 0%.Nemala si ovulaciu, mala si normálne silný menzes, skôr ta bolest brucha mi vychádza, že na stavala ďalšia ovulácia, klasicky 2 týždne po menzese.
Napriek rozšíreným famam, že "bolesti pri uhnirzdovani" toto nie je možné cítiť, a už vôbec nie ako celodennú bolest. Možno tak slabé pichnutie, maximálne

ivangeline
24. máj 2022

Ano,aj pocas menstruacie sa da otehotniet.

jaskolka
24. máj 2022

@ivangeline áno, ale riešiť celodennú bolest brucha týždeň po menzese ako určite priznak tehotenstva je podľa mňa nezmysel.Veď to mohlo mať x iných dôvodov
Toto by bolo posledné, čo by mi napadlo.

ivangeline
24. máj 2022

@jaskolka ..ak nepouzivaju ochranu.. :D

autor
24. máj 2022

@jaskolka to bolo presne týždeň po menzese.takže ovulácia asi nie.ta býva skôr 2týždne.bolelo ma to tak od večera do rána.aj v noci som sem-tam zacítila bolesť.ale bolo to niečo iné.no mne by to tiež nenapadlo len ona ma dosť zneistila.

autor
24. máj 2022

@ivangeline to viem, ale je to skôr ojedinele.keď je nepravidelný cyklus.len tým že som dostala menzes a silný tak mi vychádza, že ovulácia prebehla skôr a menštruáciou sa aj tak všetko vyplavilo von.

nevenka
24. máj 2022

@jaskolka presne, 3x som bola tehotna a ani raz som nemala bolesti pri uhniezdovani, nic. Ovulavou po tretom porode citim, ale toto som necitila.

nevenka
24. máj 2022

Akoze 2 tyzdne po menzese ovulacia? Vacsina zien ju mava v strede cyklu, to znamena, prvy den menzesu sa rata hned prvy den cyklu, menzes dajme tomu trva 5-7 dni, u niekoho kratsie, dalsich plus 7 dni, teda tyzden a uz je ovu. Teda tyzden cca po skonceni menzesu moze byt ovu. Ja som mavala na 20- ty den, ale cyklus 34-38 dni. Ked som mala cyklus 30 dni, fak ovu bola cca 14-15-ty den cyklu.

autor
24. máj 2022

@nevenka áno, ale bolesti boli 7 deň od začatia menštruácie.takže to ovulácia nebola.ale ja som sa skôr pýtala, či som mohla otehotnieť tak krátko pred menzesom.a menzes prebehol ako vždy.

jaskolka
24. máj 2022

Tak bolo týždeň po menzese, alebo hneď po ňom? Lebo týždeň po menzese znamená 7 dní po jeho skončení a plus čas trvania krvácania (teda cca 5 dní).
V každom prípade pochybujem, že by to bolo uhnirzdovanie.to skutočne netrvá celý deň a nemyslím, že je to nejaká silná bolest.
A keby si otehotnela, tak by jednoducho menzes neprišiel, alebo by bol len taky slabý, nie klasické normálne viac denne krvácanie

siska53
24. máj 2022

Ja som sice otehotnela asi 2-3 dni pred menzesom, ale ten menzes som mala slabsi.. a bez bolesti. To, ze som tehotna, som zistila, az ked ten dalsi nie a nie prist.

kkrausova
9. júl 2024

@siska53 dobrý deň prajem, práve riešim ja takúto vec, mali sme nechránený styk 3 dní pred ms.
Ms som dostala ako hodinky ale nedá sa to porovnať s ms akú zvyknem mať, jeden deň som mala kúsok silnejšiu ale ani to sa oproti tomu čo zvyknem mať nedá nazvať silná ms.
Momentálne som 5dc ešte stále kúsok špinim ale nemala som ani žiadne bolesti, zvyknem mat bolesti v podbrušku. No predpokladám že je skoro na test, myslela som si že je nemožné otehotniet 3dni pred ms.
O bábätko sa snažíme, zatiaľ len 4 mesiace

siska53
10. júl 2024

@kkrausova tak drzim paste, nech to vyjde!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre