Ahojte žienky,
Má niektorá z vás skúsenosť, že ste mali nechránený styk cca 4 dni pred očakávanou menštruáciou a následne vám tá menštruácia ani neprišla?
Mám cyklus pravidelne 29 dní, momentálne mi mešká menštruácia 5 dní. Nepociťujem ani PMS ako zvyčajne. Áno, test si spravím, je ešte ale priskoro.
Iba či má niektorá z vás podobnú skúsenosť? Či si môžem potichučky robiť nádeje na tehotenstvo..
Ďakujem za odpovede. 🌻
Vsetko je mozne 🙂 Ja som tak otehotnela s dcerkou 🙂 Nikdy som si nesledovala ovulaciu ani nic. Nechraneny styk sme mali raz, bolo to 5dni pred ocakavanou MS, ta neprisla a tak som si cca 4-5 dni od meskania robila test a slabulinka ciarka. Dnes ma dcerka 8 rokov 🙂
@ninkaam ja som to tak mala, mavam ovulaciu tesne pred menstruciou a keby mi to nepovedala doktorka ani by ma to nenapadlo a mam 2 syncekov takto splodenych 🙂
no ak Ti mešká 5 dní tak nie je priskoro na test.
ak nevieš s istotou, kedy mávaš ovuláciu a či náhodou nemávaš dve, lebo aj to je možné, tak kľudbe môžeš otehotnieť.
@ninkaam ségre tak jej kamoška poradila,že pred MS neotehotnie ani za svet ..A obe majú 3.babo🤭😆
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zalezi od toho kedy si mala ovulku, ak normalne ako ma byt pri 29dnovom cykle tak nie skor posunutie menstruacie