Otehotnenie pred menštruáciou

simik7192
7. apr 2021

Ahoj baby, potrebujem radu mali ste aj vy niektorá z vás skúsenosť že ste otehotneli pred menštruáciou? A menštruácia prišla klasicky len trochu skôr, bola aj silnejšia tak ako ste zvyknutá a nakoniec vám zistili že ste tehu? Mali sme to 27.a 28 ❤️Ja som dostala ms od 1.aprila ale až vecer mi to prišlo, len taky výtok som mala som potom normálne ms a dnes ešte stále ružový výtok, na ktorý nie som zvyknutá, robila som si aj test no negatívny, a to už mám druhý deň takto.. Aj ma trochu pobolieva v brušku.. Viem že ak by som otehotnela pred MS tak na test je u mňa skoro. Test som si robila skôr pre istotu, lebo beriem siofor a tam je to v tehu zakázané.
Ďakujem za každú radu a ospravedlňujem sa ak je to duplicitna téma, ale som si prečítala ostatné témy ale nenasla som to čo potrebujem 🙏🙏🙏

mmama
7. apr 2021

Otehotnela som pred Ms len mne ani Ms neprisla.No posunula sa mi ovulka.

veronikajancokova
7. apr 2021

@simik7192 ja som mala mat ms 6.5, sex sme mali deň pred tým ako mi mala prísť a už neprišla a to vždy mi chodila presne o 10dni mi test ukázal že som tehotná.

simik7192
autor
7. apr 2021

@veronikajancokova len to že mne ms prišla 😕

veronikajancokova
7. apr 2021

@simik7192 skus počkať aspoň tých 10dni, tam by už malo byt vidieť či si alebo nie ☺️ Držím palce

paulinoocka
7. apr 2021

Podla mna ak ti prisla ms, tak tehotna nie si. Ale pockaj nejakych aspon 7 dni a ked tak si vyskusaj spravit test a uvidis, ci bude negativny alebo pozitivny.

konikkon
7. apr 2021

@simik7192 žena po ovulacii, rozumej pred MS je neplodna. Po ovulacii nasleduje lutealna faza, ktorá by mala trvať aspoň 12 dní, aby sa vajíčko zahniezdilo. Ak vajíčko nie je oplodnene, dochádza k menštruácii. Vytok pred a po MS je rozhodne normálny. Ty si mala styk v čase svojej neplodnosti a normálne si dostala MS. nie je tu dôvod myslieť si, že si tehotná. Celý cyklus ti prebehol riadne ako má. Samozrejme, niekedy sa stane, že žena otehotnie aj pocas MS, ale to je skutočne rarita, nemyslím, že je to tvoj prípad.

s_a
7. apr 2021

Nerozumiem prečo si myslíš že by si mala byť tehotná? Ak chcete bábätko, tak sa snažte aj v iné dni, nie dva dni pred ms 🤷‍♀️

bebotka
7. apr 2021

Ak 27 a 28 ste mali to, ako to píšeš tak do prvého apríla to oplodnené vajíčko ani nestihlo dojsť do maternice, čiže ak by sa aj bolo oplodnilo, nemá sa kde uchytiť, kedže výstelka maternice sa už začala odlupovať a ty si začala krvácať. ono intenzita krvácania nie je každý mesiac rovnaká môžu ju ovplyvniť rôzne faktory, takže na to by som sa nespoliehala

helcanw
7. apr 2021

@simik7192 minuly rok 23.11 doobeda❤️ večer prišla ms normálna ako každý mesiac. 31.12 som mala pozitívny test, krpec má už 8mesiacov 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre